El planter de Valencia Basket serà la dotzena jugadora

02/06/2021

El projecte del Valencia Basket continua consolidant-se en l'elit del bàsquet femení espanyol. Després d'una gran temporada en la qual l'equip ha arribat a les tres finals de les tres competicions que ha disputat, alçant el títol de l'Eurocup Women, el conjunt taronja ha apostat per la continuïtat d'una plantilla històrica, que ha demostrat ser capaç de competir contra qualsevol.

 

En aquesta línia, Valencia Basket va assegurar la continuïtat de fins a 10 jugadores. Celeste Trahan-Davis, Marie Gülich, Lorena Segura, Leticia Romero, Bec Allen, Raquel Carrera, Queralt Casas, Anna Gómez, Laura Gil i Cristina Ouviña continuaran defensant el taronja, i s'ha reforçat l'equip amb l'arribada de la polivalent Ángela Salvadores. El dotzé espai del roster, i per tant el que tanca l'equip, serà per al planter.

 

Des de la creació de L’Alqueria del Basket, la casa del bàsquet europeu de formació, els equips de formació taronja no han deixat de fer passos elevant el seu rendiment, consolidant-se com els millors en terres valencianes i millorant els resultats a nivell nacional, demostrant una evolució constant.

 

En les últimes temporades, són diverses les jugadores que han reafirmat la seua projecció, demostrant la seua preparació, i consolidant-se com a grans promeses de futur. Tant en L’Alqueria com fins i tot en Lliga Femenina 2 en alguns casos, són diverses les jugadores que demostren una vegada i una altra el seu talent i que ara tindran l'opció de continuar creixent a un nivell superior. En l'actualitat, són ja tres les jugadores que pertanyen al Mur dels Somnis després d'haver debutat al màxim nivell, i el Club considera que les canteranes formades en L’Alqueria estan cada vegada a un nivell més òptim per a poder ajudar el primer equip a aconseguir els objectius en un any en què de nou es tractarà de competir per tot. Un pas més en l'aposta per un bàsquet global que fa Valencia Basket, una aposta que té en L’Alqueria un dels seus principals valors.


TAGS: