Entrades a la venda per al segon partit de semis davant el Real Madrid

05/06/2021

Valencia Basket posa a partir de demà diumenge 06 de juny a les 9:30h, a la venda de forma exclusivament en línia, entrades per al segon partit de l'eliminatòria de semifinals del Playoff de la Liga Endesa que mesurarà al nostre equip professional masculí amb el Real Madrid (dimarts 08 de juny, 21:15h) amb un preu que va des dels 30 euros en la graderia fons fins als 90 euros en les tribunes lateral i central del pavelló. També hi haurà localitats disponibles en Zona VIP.

 

Els abonats de la passada temporada mantindran, com ha sigut habitual tota la temporada, un termini preferencial per a adquirir les localitats, que durarà fins al dilluns 07 de juny a les 15.30 hores.

 

El Club atés el protocol sanitari proposat per les autoritats competents per a recuperar l'aforament en aquesta fase final de la competició, farà valdre la seua experiència organitzant esdeveniments amb totes les mesures de seguretat. La Fase Final Excepcional de la Lliga Endesa, les bambolles d'EuroCup Women, la Copa de la Reina, o els partits de playoff de LF Endesa són un clar exemple de com es pot gaudir presencialment del bàsquet reduint els riscos al mínim.

 

Preus davant Real Madrid

Graderia

Preu

Fons i Graderia Lateral

30 euros

Tribuna Corba/Preferent

50 euros

Tribuna Lateral/Central

90 euros

Zona VIP

180 euros


Termini preferencial per als abonats

Els abonats de la temporada 19/20 tindran un termini preferencial per a adquirir les entrades. A partir de demà 06 de juny a les 9:30h s'inicia aqueix termini que finalitzarà el dilluns 07 de juny a les 15.30 hores. A partir d'aqueix moment, es posaran a la venda les entrades restants per al públic en general.

 

Entrada inclosa en la Targeta #EActiBasket

Els aficionats taronja que hagen adquirit la Targeta #EActiBasket podran assistir a aquest partit, inclòs en la seua targeta, sense haver d'abonar cap quantitat extra.

 

Venda en línia

Les entrades podran adquirir-se exclusivament en línia, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en els terminis abans esmentats: https://valenciabasket.koobin.com/.

 

En el procés de compra en línia, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

 

Garanties sanitàries per a tots els aficionats

El Club implementarà totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats per a garantir la seguretat durant els partits i aplicarà l'estricte protocol dissenyat específicament per a això. Des de Valencia Basket es prega als seus aficionats la màxima col·laboració perquè es puguen complir totes les mesures de seguretat, entre elles:

Ús obligatori de màscara FFP2 en tot moment. No estarà permés menjar mentre s'estiga en la graderia.

•Respectar la distància mínima d'1.5 m. de seguretat i l'accés només per les portes indicades pel Club i que vindrà especificat dins de l'entrada comprada.

•Presa de temperatura en tots els accessos al pavelló.

•Ús de dispensadors de gel hidroalcohòlic en les entrades, accessos a graderia, serveis i botiga oficial.

•Distància de seguretat entre aficionats en les graderies i localitats, seguint l'ordenat per les autoritats sanitàries competents i les indicacions del Club.

 

Totes aquestes normes són d'obligat compliment per a tots els assistents al pavelló.


TAGS: