Jaume Ponsarnau acaba la seua etapa a Valencia Basket

17/06/2021

Valencia Basket i l'entrenador Jaume Ponsarnau no continuaran la seua relació professional una vegada ha finalitzat el contracte del tècnic català per a dirigir al primer equip masculí del nostre Club.

 

En les seues tres temporades com a entrenador cap, Ponsarnau s'ha convertit en el primer tècnic de la nostra història que ha classificat a la plantilla professional masculina per a tres semifinals de la Liga Endesa consecutives, a més de sumar el seté títol a l'historial del Club en guanyar l'Eurocup 2018-19. En competicions continentals, Jaume marxa com l'entrenador amb més victòries a Europa (51) i manté el rècord de victòries consecutives en competició continental amb els 15 triomfs que va encadenar en l'Eurocup guanyada fa dues temporades (empatat amb Miki Vukovic).

 

Jaume Ponsarnau va arribar al nostre Club en l'estiu de 2016 per a incorporar-se com a entrenador ajudant, formant part del cos tècnic que va guanyar la Lliga Endesa 2016-17 i la Supercopa Endesa 2017. En l'estiu de 2018 se li va encomanar la tasca de dirigir al primer equip masculí de Valencia Basket. En total han sigut 201 partits oficials al capdavant per a Ponsarnau, amb un balanç de 120 victòries i 81 derrotes (59,7% de triomfs).

 

Valencia Basket vol agrair a Jaume el seu treball durant les cinc temporades en les quals ha pertangut al nostre Club i li desitja el millor en el seu futur personal i esportiu.


TAGS: