Luanvi vestirà a Valencia Basket per 25a temporada

21/06/2021

Valencia Basket i Luanvi han arribat a un acord perquè la signatura esportiva continue vestint el Valencia Basket en esta pròxima temporada. Els nous dissenys per a esta nova temporada seran revelats en els pròxims dies. Este acord suposarà que la relació entre Valencia Basket i Luanvi complisca esta pròxima temporada les noces de plata, 25 anys vestint el club valencià.

 

L'empresa valenciana, que produeix tots els nostres equipaments de joc en la Comunitat Valenciana, a més, esta temporada redobla la seua aposta pel club amb la nova línia de joc dels equips masculins i femenins del 3x3, ja revelades fa pocs dies.

 

El director general de Valencia Basket, José Puentes, s'ha mostrat “molt content, són més de dues dècades de col·laboració, hem crescut en paral·lel, i estem molt a gust amb Luanvi perquè sempre que els demanem alguna cosa, un canvi, són ràpids, ens ajuden, veuen la línia en la qual volem portar el club, i si Déu vol seguirem molts anys”.

 

El president de Luanvi, Vicente Tarancón, s'ha mostrat “contentíssim, són molts anys els que ens uneixen, i molt content que amb els canvis que hi ha hagut en l'organigrama del club continuen confiant en nosaltres. Un orgull, un plaer i tant de bo siga per molts més”.

 

D'aquesta manera, Luanvi i Valencia Basket continuen treballant junts per a oferir, tant al primer equip com a tots els integrants de L’Alqueria del Basket, els millors productes tant en la línia d'equipaments de joc com en la resta de peces oficials

 

L'empresa Luanvi compta amb 50 anys d'experiència creant productes específics per a la pràctica de l'esport, tant a nivell amateur com professional, i és en l'actualitat una signatura líder en el mercat nacional i amb una clara projecció internacional.

 

Valencia Basket va ser un dels primers equips d'elit que va unir el seu camí amb Luanvi i es va enfundar l'elàstica d’esta marca per primera vegada en la temporada 1989/90. Des de llavors, la sintonia entre les parts ha portat al fet que el patrocini s'estenga a 24 temporades no consecutives de les 29 d'història del Club, que seran 25 anys després de la rúbrica d’esta nou acord.

TAGS: