El Màrqueting Meeting de Valencia Basket celebra amb èxit el seu desé aniversari

22/06/2021

El X Màrqueting Meeting del Valencia Basket s'ha celebrat durant la vesprada de hui en L’Alqueria del Basket, i igual que en les nou edicions anteriors, ha conclòs amb un rotund èxit, tant en l'apartat de participació com en el de conclusions extretes.

 

Aquesta nova edició del Màrqueting Meeting ha comptat amb més de 150 directius representant a més de 70 companyies, a més de diverses autoritats i consellers del Club que han compartit diferents xarrades sobre temes relacionats amb el màrqueting i l'empresa al llarg d'aquest consolidat “networking” pensat per a incrementar sinergies i reforçar els llaços d'unió entre ells i amb el València Basket. “Activar-se o quedar-se arrere” ha sigut el lema d'una jornada que ha sigut doblement especial, per tractar-se de la desena edició, i per la recuperació de l'esdeveniment presencial després d'un any d'aturada.

 

A més, esta edició ha comptat amb la notable presència d'entitats esportives com FIBA, en la figura de Kalil Novak, Executive Director de FIBA Europa, de la Federació Espanyola de Bàsquet, en la figura del seu gerent Óscar Graefenhain, de la acb, amb el seu Director General José Miguel Calleja, o de l'Ajuntament de València, en la figura de la regidora d'esports Pilar Bernabé i el President de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, Salvador Fabregat. Presències emmarcades en la celebració a la nostra ciutat de l'Eurobasket Women que està tenint lloc a la Fonteta.

 

L'acte ha començat amb la benvinguda i el discurs d'obertura de la responsable de l'àrea de negoci del Valencia Basket, Mercedes Añón, que ha donat pas a un discurs del conseller delegat José Puentes. De la seua mà s'ha realitzat el tradicional repàs a l'actualitat esportiva i institucional de l'equip en una temporada en la qual el primer equip femení ha aconseguit el primer títol de la història amb l'Eurocup Woman, a més d'altres dues finals d'alt nivell, el primer equip masculí ha barallat al costat dels millors equips d'Europa i ha consolidat una plaça entre els millors equips d'Espanya, i on L’Alqueria del *Basket continua fent passos per a consolidar-se en una referència en el bàsquet de formació albergant esdeveniments a nivell nacional, continental i mundial.

 

La xarra-col·loqui principal de l'acte ha sigut a càrrec d'un dels esportistes valencians més importants de la història, el pilot Jorge Martínez Aspar, quatre vegades campió del món de motociclisme i quart pilot més llorejat de la història d’este país. Aspar, que a més de pilot d'èxit ha destacat com a director d'equip motociclista, al capdavant del “Aspar Team”, amb el qual ha aconseguit 13 títols i 8 subcampionats mundials.


TAGS: