Joan Peñarroya, presentat com a nou entrenador amb el suport de Caixa Popular

25/06/2021

El tècnic català ha sigut presentat este matí com a nou entrenador del Valencia Basket en un acte que ha tingut lloc en la seu de la ciutat de València de Caixa Popular. Peñarroya, que arriba al club taronja procedent de Hereda San Pablo Burgos, equip amb el qual va aconseguir tres títols: Basketball Champions League (2019-20 i 2020-21) i la Copa Internacional de la FIBA en 2021, estarà al comandament de la plantilla durant la temporada 2021-22.

 

El nou tècnic de la nau taronja ha obert el seu discurs agraint la rebuda en l'entitat bancària valenciana i als mitjans de comunicació presents en l'acte. “Estic molt content de formar part de la família de València Basket. La meua trajectòria com a entrenador sempre ha sigut d'anar passos cap avant, però passos sempre sòlids: assentant-me sempre primer per a anar a la següent etapa. Vindre a València Basket és donar un altre més cap avant. Molt pocs majors passos poden haver-hi en el món de l'alta competició del bàsquet europeu”, ha agregat.

 

Peñarroya ha assegurat saber “al club que vinc. Sé l'eslògan principal que té el nostre club. Ho identifique molt amb el que ha sigut la meua carrera professional, tant com jugador com d'entrenador. Soc conscient que he tingut la sort d'estar en grans equips que han funcionat com a tal, que al final és la base, i d'aconseguir èxits com segurament estos èxits en aquests equips eren entrar en playoff. Sé que a Valencia Basket cal fer alguna cosa més i ho realitzarem”.

 

A més, ha remarcat la confiança en el nou projecte taronja: “com a entrenador, la qual cosa pense que és clau en el meu treball és adaptar-me als grans jugadors que segur tindrem en l'equip i traure el major rendiment d'ells amb una fi: que la gent estiga orgullosa i que gaudi d'aqueixa hora i mitja, dues hores d'espectacle que volem donar-los. Este és l'objectiu i si som capaços de fer això perquè, segurament, també els resultats arribaran i ens ajudaran a fer una molt bona temporada. Agraït perquè un club d'aquesta importància haja pensat en mi per a ser l'entrenador i amb la responsabilitat, però amb la seguretat que farem les coses molt bé”.

 

El director general José Puentes ha desitjat subratllar que és “un entrenador que ha treballat des de baix, des del fang. Ha anat creixent gràcies al seu esforç, sabent-se adaptar als clubs que ha tingut. Ha sabut treballar amb les eines que ha tingut i traure el màxim rendiment a aqueixos jugadors que els clubs li han aportat. Vull destacar que Joan és una persona de club. Una persona molt exigent, que ha fet créixer als seus jugadors i als clubs en els quals ha estat. És un guanyador nat, mostra aqueix gen per la victòria, però sabent construir les ments dels jugadors. Tots aquests valors que representa Joan és el que nosaltres volem introduir en el nostre club i com volem anar construint el futur de les nostres plantilles i cap a on volem treballar. L'objectiu és molt clar: esforçar-nos al màxim. Sabem que amb la voluntat que té Joan i amb els vímets que tindrem en l'equip masculí es pot aconseguir”.

 

José Puentes ha volgut agrair a Caixa Popular la seua predisposició a realitzar aquest acte, “precisament l'altre dia vaig parlar amb Rosendo Ortí (Director General de Caixa Popular) i parlem dels valors que compartíem amb Joan, valors de proximitat, proximitat d'aqueixa cura dels aficionats. A més, portem ací a una peça fonamental per al nostre projecte de futur, d'anys. Per això, et vull agrair, novament, que hages obert la teua casa”.

 

L’anfitriona de l'acte, Alicia Soler, directora de zona de Caixa Popular, va voler remarcar que “per a Caixa Popular, la implicació en la societat és un valor fonamental. Volem ser l'entitat amb més implicació i impacte social del nostre àmbit de referència i per això, ens agrada donar suport a entitats esportives com València *Basket, que promou valors com l'esforç, treball en equip, l'esperit de superació, la igualtat, la formació. Valors que estan en plena sintonia amb els valors de Caixa Popular. Per això, ens sentim totalment a gust amb l'aliança que tenim des de fa molts anys.”

 

Com a mostra de gratitud per aqueix suport incondicional de Caixa Popular, el director general José Puentes li ha fet lliurament a la directora de zona Alicia Soler d'una camiseta commemorativa de l'acord de patrocini del club taronja amb l'entitat bancària valenciana.


TAGS: