Equipacions 2021-22 “L’Albufera per sempre” inspirades en els 35 anys de VBC i del parc natural

01/07/2021

Valencia Basket i Luanvi han presentat en la vesprada de hui en un entorn incomparable com El Tancat de L’Albufera, les equipacions que lluiran totes les categories de l'equip valencià durant la temporada 2021-22. La col·lecció d'aquesta campanya rep el nom de “L’Albufera per sempre”, i té com a gran motivació els 35 anys que compleix la denominació de Parc Natural unit als 35 anys que compleix el mateix Valencia Basket.

 

Els jugadors dels nostres primers equips Anna Gómez, Jaime Pradilla, Josep Puerto i Lorena Segura, així com els jugadors de L’Alqueria del Basket, Álex Bellver, Sandra Picazo i Pablo Simó, han exercit com a models d'una espectacular presentació en la qual els dissenys s'han revelat a bord d'una de les tradicionals barques que habitualment realitzen passejos en L’Albufera.

 

Uns dissenys que els nostres equips lluiran amb orgull en les seues equipacions tant a Espanya com en competicions europees. Les noves camisetes ja estan a la venda tant a les botigues oficials de la Fonteta i L’Alqueria com a través de la botiga en línia.

 

Després de revelar la nova pell de l'equip taronja, tots els assistents es van traslladar amb vaixell a la seu de El Tancat de L’Albufera, on es va realitzar el protocol·lari acte de presentació de les equipacions amb parlaments.

 

Envoltat pels models dels primers equips i L’Alqueria del Basket, Víctor Luengo, director de relacions institucionals primers equips, va obrir l'acte volent recordar-se de la figura de Vicente Solá, “que sabem d'hauria d'estar ací donant l'inici de l'acte, i al qual enviem una forta abraçada en la seua recuperació”. El llegendari capità taronja va voler destacar que “volíem innovar, i alhora volíem homenatjar una cosa no tan nova com L’Albufera, però sí molt nostre. Innovar sense perdre les arrels, i crec que ho hem aconseguit, estem encantats amb el resultat”.

 

A continuació, Víctor Luengo va entregar a Luanvi un quadre commemoratiu pels 25 anys de patrocini al costat del club. El director de Luanvi, Vicente Tarancón, es va mostrar agraït pel detall, i va voler destacar que “la veritat és que ens han costat de fer els equipaments, pitjor crec que han quedat realment bé. Vam fer no sé quantes proves de color (riu) però hem aconseguida transmetre l'esperit de L’Albufera en totes les peces. Ens hem anat per damunt de les 21.000 peces, símptoma del que està creixent el club i el que està creixent Luanvi.”

 

Per a tancar l'acte, Vidal Valle, propietari del Tancat de L’Albufera, ha volgut “agrair al Valencia Basket el fer l'esdeveniment a la nostra casa, i el compromís de donar a conéixer i defensar l’Albufera i la seua realitat. Ací tenim barquers i personalitats que se senten homenatjats. És molt important fer accions així, i em sume a l'agraïment”.

 

Després de l'acte, els jugadors han mostrat de nou de prop els nous equipaments als assistents.

 

L'acte es va tancar amb un cáterin de productes de la terra que va ser servit a càrrec de El Tancat de L’Albufera.

 

El lema de la Cultura de l'Esforç arriba a l'onzena temporada consecutiva ocupant un lloc preferencial en el centre de les equipacions de l'entitat taronja, renovant el compromís del Club i el seu Mecenes, per la divulgació d'uns valors que col·laboren al creixement esportiu i humà dels joves.

 

Així són les noves equipacions!

Els nous dissenys de la present temporada s'expliquen mirant al cel de L’Albufera. La primera equipació, on predomina el nostre clàssic taronja, representa els colors del capvespre al parc natural. Les últimes línies de llum formen un cel ataronjat que va caient fins a la mar.

 

La segona equipació, on predomina el blau cobalt, mostra els colors del nostre parc natural amb els primers raigs de sol, és a dir, amb els colors del començar del dia, de l'alba.

 

La tercera equipació, de color rosa clar, simbolitza la llum rosada habitual en els dies d'hivern, i que conforma, al costat dels anteriors moments simbolitzats, uns espectaculars paisatges.

 

Aigua, vaixells i diferents degradats

El sol de L’Albufera no és l'únic protagonista de l’equipació. També ho són la mar i els vaixells pesquers. La part inferior de cada camiseta, així com la part superior dels pantalons, compten amb una franja blava intensa, del color de la mar. A més, els laterals de les camisetes compten amb una representació dels vaixells tradicionals del parc natural.

 

Com a curiositat sobre el degradat, les camisetes nacionals, és a dir, de Liga Endesa i de Liga Femenina Endesa, compten amb fins a 4 colors. Per motius de normatives, les camisetes europees, tant la taronja, la blava i la rosa, que es vestiran en Euroleague Women i Eurocup, tindran 3 degradats en la camiseta.

 

Valencia Basket comptarà amb la presència de múltiples patrocinadors al llarg de totes les seues equipacions, amb la presència de companys de viatge com Pamesa Cerámica, Pinturas Isaval, Midea Frigicoll, Puleva, Caixa Popular, Teika, Giticsa, CaixaBank, Gufresco o IMSKE, als quals el club vol agrair el seu suport en una temporada il·lusionant.

 

Agraïments especials

Valencia Basket vol agrair de manera especial a tots aquells treballadors, siguen barquers, agricultors o pescadors de l'entorn de L’Albufera de València i que han ajudat a fer possible una idea tan interessant. Començant per Vidal Valle, propietari de El Tancat de L’Albufera, i passant per Vicente Torrent “el tío Pastilla”, Rubén Puchades, Sebastián Bou “Sebastianet El Bola” i Manuel Marco “Manolín”.

 

Primeres peces a la venda, descompte per a abonats

Valencia Basket posa des de hui a la venda les primeres equipacions per a la pròxima temporada, que des de ja poden aconseguir-se entrant a la nostra botiga en línia. Tots els productes de la nova temporada compten amb un descompte del 10% per als abonats del club, és a dir, per a aquells que van ser abonats en la temporada 19-20.

 

Des d'aquest moment podràs comprar la camiseta de joc des de 50 euros, des de 45 si eres abonat del Valencia Basket (és a dir, si ho vas ser la temporada 2019-20), quedant la camiseta a només 45 euros. Des d'aquest moment tindràs disponibles les camisetes de joc de la primera i la segona equipació tant masculines com femenines, així com la camiseta de pista i la dessuadora de pista, les dues amb els colors de la primera equipació. Si ho desitges, podràs comprar també les equipacions europees, però hauràs d'esperar per a recollir-les o perquè et fem l'enviament fins a finals del mes de juliol. Per primera vegada en la nostra història, la camiseta femenina europea ix també a la venda dins de la col·lecció. Aquest és el llistat de productes i preus de les peces que hui ixen a la venda:

 

Peces

Preu

Abonat

Camiseta de joc

50 euros

45 euros

Pantaló de joc

40 euros

36 euros

Camiseta pista

40 euros

36 euros

Dessuadora cancha

45 euros

40.5 euros

 

Promoció especial d'eixida

Com a promoció d'eixida, a més del 10% de descompte si eres abonat, si compres l'equipació al complet, camiseta i pantaló, t'emportaràs de regal un pack de 3 mascaretes de Valencia Basket i Luanvi.

 

A més de la nostra botiga en línia des d’este mateix moment, des de demà divendres a les 9.30 hores, estaran disponibles també de manera física a les nostres botigues de la Fonteta i L’Alqueria del Basket en els horaris habituals. Per si no fos prou, aquest dissabte, si tens entrada per a veure el partit de la Selecció Espanyola Masculina contra Iran (16 hores) també podràs passar-te per la botiga per a comprar la teua nova camiseta. Per a qualsevol consulta relacionada amb les noves camisetes, no dubtes en escriure a tienda@valenciabasket.com


TAGS: