Nenad Dimitrijevic: “Estic molt il·lusionat i amb ganes d'arribar a la pretemporada”

05/07/2021

El base macedoni (1.90m, Skopje (Macedònia del Nord), 23/02/1998, 23 anys) atén a Valencia Basket des del seu país, on es pren uns dies de descans actiu abans d'afrontar el seu primer any com taronja.

 

Què tal l'estiu?

“La posttemporada està anant bé. He descansat la primera setmana i ja després he començat a entrenar. Tinc ací al meu preparador físic i en la pista tracte d'anar millorant algunes coses”.

 

A què dedicaràs estos dies?

“Dedicaré l'estiu a millorar moltes coses en tema de bàsquet i intentar arribar al 100% físicament per a afrontar la pretemporada de gom a gom. També sé que ha sigut una temporada llarga i necessite prendre'm un descans. Encara que, vaig fent una combinació, tot per a arribar perfecte a la pretemporada”.

 

Ganes de començar a València?

“Tinc moltes ganes. Des que es va anunciar estic molt il·lusionat de començar ja i conéixer la ciutat, la gent, el club, els meus nous companys i entrenadors. Després de 9 anys en un club, un canvi sempre ve bé”.

 

Ajudarà que estiga Klemen Prepelic?

“Amb Klemen tinc una relació molt bona, tant dins com fora de la pista. L'any que passarem junts en el Joventut em va ajudar molt. És un jugador que porta molts anys en un nivell alt. Molt content de poder jugar amb ell”.

 

Compartiràs posició amb Sam Van Rossom i Martin Hermannsson.

“Són dos grans jugadors, de gran nivell, ho han demostrat molts anys. Sam és un d'aqueixos jugadors que em poden ajudar molt a nivell psicològic també, com portar el ritme de partit i amb la seua experiència ajudar-me. Tinc moltes ganes de conéixer-li i competir junts. Igualment, amb Martin, que és un gran jugador, que ha fet grans coses en Eurolliga. Podem compaginar-nos molt bé perquè els tres som diferents”.

 

Ve per davant una temporada de Lliga Endesa i 7Days Eurocup

“Sempre és bo jugar dues competicions de màxim nivell. Sabem que la Lliga Endesa és la millor lliga d'Europa i després la 7Days Eurocup és una competició molt bona, de màxim nivell, per a poder jugar-la. Tinc moltes ganes d'afrontar-les i complir els objectius que tenim per davant”. 

TAGS: