Anna Gómez visita el segon torn del 32é Campus d'Estiu de Valencia Basket

06/07/2021

La base Anna Gómez ha visitat el segon torn del Campus d'Estiu de Valencia Basket, localitzat en les facilitats de Calvestra (Requena). La jugadora taronja ha gaudit d'un matí únic al costat dels més joves, que no han parat si es fes fotos amb ella.

 

La d'Alfara del Patriarca conta que “és molt divertit que jugadors/as de Valencia Basket puguen vindre a aquest Campus i conéixer-nos una mica més. El Campus el vaig viure com a entrenadora i com a monitora. És un Campus espectacular, te'l passes bé i les vivències entre entrenadors i jugadores són una cosa increïble. És especial que, ara mateix, puga viure-ho”.

 

Tres torns més a la vista

Després de l'èxit del primer i segon torn, vindran altres tres ocasions de no perdre's aquesta cita indispensable de cada estiu: el tercer de l'11 de juliol al 17 de juliol, el quart (bàsquet en anglés) del 18 al 24 de juliol i el cinqué del 25 de juliol al 31 de juliol.

 

Places esgotades… encara que tenim multitud de campus!

No dubtes a entrar a la nostra pàgina de L’Alqueria del Basket i mirar totes les opcions de campus i d'escoles que tenim disponibles.


TAGS: