L'Hospital IMSKE, nou patrocinador del Valencia Basket

14/07/2021

Valencia Basket Club ha arribat a un acord amb l'Hospital IMSKE perquè es convertisca en nou sponsor del Club per a les pròximes dues temporades, per la qual cosa aquesta empresa passa a unir-se a l'extensa família de co-patrocinadors de l'entitat taronja. Aquest hospital de recent creació, situat al carrer Suís 11 del valencià barri de Natzaret, es converteix en virtut d'aquest acord en el “Proveïdor mèdic oficial del Valencia Basket”, per la qual cosa els jugadors de la plantilla taronja passaran les revisions mèdiques en les seues instal·lacions i tindran a la seua disposició als professionals d'un hospital especialitzat en l'àrea de traumatologia i que ofereix les tècniques diagnòstiques més innovadores.

 

El suport de l'Hospital IMSKE estarà molt palés des de l'inici de la temporada, perquè serà el lloc on els nostres jugadors i jugadores professionals passen les revisions mèdiques de cara a la incipient temporada 2021-22.

 

A més, este hospital donarà cobertura mèdica tant als primers equips com als joves de planter i escola. El suport als més joves no quedarà ací, ja que IMSKE serà present en l'equipament de joc de tots els equips de L’Alqueria del Basket.

 

En la signatura de l'acord, la Dra. Isabel Muñoz, Directora General de IMSKE, va assegurar que “per a nosaltres, patrocinar al Valencia Basket és un honor per molts motius. Primer, perquè IMSKE és un hospital dedicat al sistema múscul esquelètic, que és un comunicat molt rellevant dins de la medicina esportiva. Poder patrocinar a un dels millors equips de basket que tenim a Espanya és un orgull. A més, Compartim molts valors del Valencia Basket i de L’Alqueria del Basket, com la Cultura de l'Esforç. En definitiva, estem molt il·lusionats per entrar a formar part de la família taronja”.

 

Per part del Valencia Basket, el seu Director General i Conseller Delegat, José Puentes, va assegurar que “per a nosaltres és una satisfacció molt gran. IMSKE significa talent i innovació i això és molt important per a tot el que estem desenvolupant en el club. Talent perquè ho veiem amb Isabel i amb el doctor Nacho Muñoz, amb tot l'equip que tenen darrere, i això és fonamental ja que tractaran amb béns molt preuats en la nostra companyia, com són els jugadors i jugadores. I innovació per estar en un dels pocs hospitals tan especialitzats en el món. Que puguem aprofitar esta innovació és molt important per al futur”.

 

Amb descompte per a abonats

IMSKE serà part de la família taronja a tots els nivells, oferint un 10% de descompte presentant el teu abonament en proves d'esforç i reconeixements mèdics.

 

Sobre l'Hospital IMSKE

IMSKE és un model pioner d'hospital a Espanya dedicat a la prevenció, diagnòstic i tractament integral de patologies i lesions que afecten músculs i articulacions.

 

El seu equip mèdic ho conformen traumatòlegs, metges rehabilitadors, fisioterapeutes, doctors en Ciències de l'Educació Física i l'Esport, podòlegs, especialistes en el tractament del dolor i reumatòlegs. Tots ells, a més, posen especial atenció en la prevenció com a fórmula ineludible de l'assistència mèdica del segle XXI.

 

La seua prioritat és proporcionar el millor tractament a cada pacient amb l'objectiu de recuperar el moviment original del cos i l'absència de dolor en el menor temps possible.


TAGS: