Clínica Primitivo Roig serà un any més la clínica de salut bucodental de confiança

20/07/2021

La Clínica Dental Primitivo Roig seguirà un any més al costat del Valencia Basket, en la qual serà la seua huitena temporada al costat del club. La Clínica Dental Primitivo Roig continuarà cuidant de la salut bucodental dels nostres esportistes, tant dels primers equips com dels jugadors i jugadores de L’Alqueria del Basket.

 

En la vida d'un atleta és fonamental mantindre un estat de salut òptim per a garantir el màxim rendiment esportiu. La més lleu alteració en l'organisme és susceptible d'afectar la seua capacitat d'esforç. Per això, els nostres esportistes es realitzen tots els anys revisions periòdiques, sent una d'elles la que fa referència a l'estat de la seua salut bucodental. Des de l'any 2014, l'equip de la Clínica Primitivo Roig és l'encarregat de controlar el correcte estat de la boca tant dels jugadors professionals com dels més joves de L’Alqueria del Basket.

 

Creiem fermament que la prevenció és el millor tractament per a la salut bucodental dels nostres esportistes, i a continuació compartim algunes de les recomanacions que ens transmet el Dr. Primitivo Roig per a millorar la teua salut bucodental, ja sigues esportista professional o aficionat:

 

1.       Llava't les dents tres vegades al dia.

2.       Beu molta aigua per a evitar la sequedat bucal i ajudar al correcte equilibri del pH de la boca.

3.       Evita menjar xiclets, perquè sobrecarreguen l'articulació temporomandibular.

4.       15 minuts després del consum de begudes energètiques raspalla't les dents o feix una esbandida amb un col·lutori.

5.       Acudeix a la clínica de manera periòdica per a una neteja bucodental.

6.       Reposa les peces dentals absents.

7.       Para atenció a la més lleu molèstia que indique la presència de càries.

8.       Utilitza la fèrula de protecció.

9.       Visita al teu dentista almenys una vegada a l'any per a comprovar la bona salut de la teua boca.


TAGS: