Zurich Seguros continuarà formant part un any més de la Família Taronja

22/07/2021

Valencia Basket i Zurich Seguros han renovat per a un any més l'acord de patrocini que uneix a les dues parts des de la temporada 2010-11, per la qual cosa serà la dotzena temporada que unirà a totes dues organitzacions. Zurich Seguros continuarà en la Família Taronja de patrocinadors en la categoria de plata.

 

Per part de Zurich Segurs, el seu director territorial de Llevant Balears, Vicente Segrelles, va assegurar estar “molt satisfets de prorrogar una temporada més l'acord amb Valencia Basket, estem encantats, i ens agradaria seguir molts més. Esperem continuar mantenint amics com a patrocinadors i estar al costat d'aquest equip emblemàtic de la ciutat de València”.

 

Per part de Valencia Basket, el seu director general i conseller delegat, José Puentes, va afegir que “són 11 anys ja amb Zurich Seguros, hi ha una fidelitat molt important entre totes dues parts, hem crescut amb ells, i per a nosaltres mantindre una empresa com Zurich Seguros en el nostre ecosistema de patrocinadors és molt important. Molt agraïts que seguisquen una temporada més”.


TAGS: