Arriba el torneig estiuenc de 3x3 que esperaves: L’Alqueria del Basket Open 3x3

22/07/2021

Valencia Basket organitza, els dies 12, 13 i 14 d'agost, el seu primer torneig en modalitat de 3x3 en L’Alqueria del Basket, arriba “L’Alqueria del Basket Open x3”, un torneig masculí i un femení, puntuables per al rànquing FIBA, que portarà als millors jugadors de 3x3, i que està obert a tots els jugadors i jugadores que desitgen participar. Gràcies a la participació directa de Red Bull, este torneig comptarà amb importants premis.

 

Red Bull farà possibles grans premis

Gràcies a la col·laboració amb Red Bull, tindrem importants premis per a este torneig tant per a categoria masculina com femenina. Els guanyadors del torneig s'emportaran 1.500 euros, els finalistes s'emportaran 1.000 euros, i cadascun dels semifinalistes rebrà 250 euros cadascun. A més, tant el guanyador masculí com el femení seran convidats al prestigiós torneig mundial Red Bull Half Court que se celebrarà al setembre a Moscou si les condicions sanitàries ho permeten.

 

L’Alqueria del Basket entra en el circuit oficial FIBA 3x3

València acollirà un alt nivell competitiu, amb la presència directa d'equips integrats en el circuit de 3x3, que lluitaran pels punts en joc en el circuit de 3x3 de FIBA. El quadre final es disputarà entre la vesprada del divendres 13 i durant el dissabte 14.

 

En la competició masculina, la fase final comptarà amb 16 equips, 12 d'ells seran equips consolidats d'elit en el 3x3, habituals competidors de les fases finals. Els últims 4 llocs d'accés eixiran dels 4 equips que demostren ser més forts el dia 12.

 

En la competició femenina, la fase final comptarà amb 8 equips, 6 dels quals seran equips consolidats, i els últims dos eixiran del torneig inicial del dia 12.

 

Una primera fase en format OPEN

El dijous 12 d'agost, el torneig disputarà una fase prèvia entre tots els participants no classificats de manera directa. Aquest torneig inicial determinarà les quatre places masculines i les dues femenines que passaran a competir davant els equips ja consolidats en els últims dos dies del torneig.

 

Preus assequibles, pack complet de benvinguda

El preu de la inscripció variarà en funció de la fase de torneig diputada. En el cas dels equips que disputen el torneig del dia 12, la inscripció per al torneig de l'equip serà de 40 euros. En cas de disputar la fase final dels dies 13 i 14, el preu d'inscripció per equip ascendeix a 60 euros. Els equips que participen en aquesta segona fase després d'aconseguir la plaça en la competició prèvia, només hauran d'abonar 20 euros.

 

La inscripció al torneig inclou:

-         La disputa de, almenys, tres partits

-         Test d'antígens a l'inici del torneig

-         Camiseta de joc microperforada i reversible per cortesia de Red Bull

-         Zona de hospitality per a jugadors

-         Aigua, fruita i alimentació per a esportistes

-         Gorra New Era Valencia Basket

-         Segur accident esportiu.

 

Regles bàsiques del bàsquet 3x3

Els equips estaran formats per quatre jugadors i competiran sota les normes oficials de FIBA 3x3 que d'ací a pocs dies podrem vore en acció en els Jocs Olímpics de Tòquio. Els partits tindran una duració de 10 minuts o 21 punts, amb una pròrroga al primer a ficar dos punts en cas d'empat.

 

L'aforament de L’Alqueria del Basket per a presenciar els partits dependrà de les restriccions vigents durant els dies en què es disputa el torneig. València Basket emetrà el torneig mitjançant streaming en la pista central, durant les jornades del divendres 13 i dissabte 14 d'agost.

 

Ens apuntem!

Si vols apuntar-te, punxa ací per a descarregar el PDF d'inscripció. Una vegada descarregat, emplena els camps i envia-ho a recepcion@alqueriadelbasket.com abans del dimarts 3 d'agost a les 23.59 hores. L'organització del torneig es posarà en contacte amb vosaltres amb la major celeritat possible, indicant la forma i els temps en els quals hauràs de formalitzar la teua inscripció mitjançant transferència.


TAGS: