Enervit renova el seu compromís amb Valencia Basket una temporada més

28/07/2021

Enervit i Valencia Basket han arribat a un acord perquè esta empresa es mantinga com a “patrocinador oficial de nutrició” de l'entitat taronja durant la temporada 2021-22. Enervit es va unir a l'extensa família de sponsors del Valencia Basket en 2019, i des d’eixe moment les plantilles professionals masculina i femenina del nostre Club han completat la seua alimentació amb la seua àmplia gamma de suplements esportius, barretes de proteïnes, gels energètics o begudes isotòniques. Al seu suport als primers equips cal sumar el suport a L’Alqueria del Basket, amb participació als campus, l'Adidas Next Generation Tournament o la Minicopa Endesa.

 

Com a patrocinador taronja, esta empresa especialitzada en nutrició esportiva també apareixerà en els suports publicitaris habituals: les tanques dinàmiques, les pantalles gegants i el videomarcador durant la disputa dels partits del Valencia Basket, la pàgina web oficial o les xarxes socials del Club

 

Enervit és una empresa que porta cobrint les necessitats de suplementació dels esportistes per a ajudar-los a millorar el seu rendiment des de fa més de 40 anys, oferint una completa línia de productes per a qui viu l'esport i vol mantindre's en forma. Enervit compta en el seu catàleg amb una àmplia gamma de productes per a donar resposta per a a tots els moments associats a la pràctica esportiva: augmentar la disponibilitat d'energia i obtindre el màxim rendiment, combatre i previndre la fatiga o assegurar una recuperació ràpida i òptima.

 


TAGS: