El 32é Campus d'Estiu de Valencia Basket baixa el teló amb la visita de Fernando San Emeterio

30/07/2021

Els participants en el cinqué i últim torn del 32é Campus d'Estiu de Valencia Basket posen hui dissabte el punt final a la seua experiència en les instal·lacions de Calvestra (Requena). I res millor per a tancar un estiu en el qual han pogut continuar aprenent i gaudint del bàsquet amb totes les garanties sanitàries que rebre la visita del nou entrenador assistent del primer equip masculí, Fernando San Emeterio.

 

El que fóra jugador taronja durant les sis últimes temporades va compartir una vesprada única al costat dels campers, contestant a les seues preguntes sobre la seua experiència com a jugador professional, els seus records dels Jocs Olímpics o els seus reptes davant la nova etapa com a entrenador que començarà la pròxima temporada com a membre del staff de Joan Peñarroya. Després, el càntabre es va fotografiar amb tots els equips participants al Campus i no va parar de signar autògrafs als joves participants.

 

Moltes més opcions disponibles

Un any més, este Campus històric de Valencia Basket ha tornat a resultar un èxit d'afluència i una experiència inoblidable per als participants. Però per als mesos d'agost i setembre queden disponibles moltes altres opcions de campus i de escoles que pots consultar en la pàgina web oficial de L’Alqueria del Basket


TAGS: