Claver i López- Arostegui davant Estats Units en quarts de final, Tobey i Prepelic contra Alemanya

01/08/2021

La fase de grups del torneig olímpic masculí es va tancar este matí amb un duel directe amb un marcat color taronja entre Espanya i Eslovènia, que va acabar caient del costat dels segons per un marcador de 87-95. Els dos jugadors taronja de l'equip eslové van tindre un ampli protagonisme, amb 16 punts, 14 rebots i 26 de valoració per a Mike Tobey i 15 punts de Klemen Prepelic, incloent dos tirs lliures i un alley-oop enviat al propi Tobey decisius per a la sort del partit. L'aler Víctor Claver va tornar a exercir un excel·lent treball defensiu, al qual va afegir 4 punts i 6 rebots per a 7 de valoració. Xabi López-Arostegui va tornar a no vestir-se de curt en este partit pels problemes físics que arrossega.

 

A la conclusió d'este partit s'ha realitzat el sorteig d'emparellaments dels quarts de final. Després d'esta derrota, la selecció espanyola va caure al segon bombo i li ha correspost Estats Units com a rival en esta eliminatòria en un partit que es jugarà el dimarts 3 d'agost a les 06:40 hores. El guanyador d'eixe encontre es mesurarà en semifinals al vencedor de l'Austràlia-Argentina.

 

Eslovènia, que tenia la condició de cap de sèrie, s'enfrontarà en la seua eliminatòria davant Alemanya el dimarts 3 d'agost a les 03:00 hora espanyola. El guanyador d'eixe encontré es mesurarà en semifinals al vencedor de l'Itàlia-França.


TAGS: