Pretemporada masculina: 4 proves abans d'afrontar la Supercopa Endesa

02/08/2021

Valencia Basket ja coneix el seu full de ruta de la pretemporada masculina. L’equip taronja tindrà fins a quatre tests de pretemporada abans d'afrontar el primer partit oficial, la Supercopa Endesa, que se celebrarà en La Laguna (Tenerife) els dies 11 i 12 de setembre. Valencia Basket començarà la seua pretemporada masculina amb el primer entrenament de grup programat per al dilluns 16 d'agost, en la que serà la primera sessió col·lectiva amb Joan Peñarroya al comandament de la nau taronja. En els dies previs, els jugadors aniran arribant a València per a sotmetre's a les tradicionals proves físiques i mèdiques en les instal·lacions del nou proveïdor mèdic oficial del Club, l'Hospital IMSKE.

 

El primer partit de pretemporada se celebrarà el divendres 27 d'agost a les 19:00 hores a Terol davant el Casademont Zaragoza, ara entrenat per l’ex tècnic taronja Jaume Ponsarnau. El segon repte serà quatre dies després, el dimarts 31 d'agost a les 20:00 hores i també contra un ex tècnic, en mesurar-se en la localitat de Salou al Baxi Manresa de Pedro Martínez i de l’excapità taronja Rafa Martínez.

 

La tercera cita de pretemporada tindrà lloc a Galícia, on el conjunt taronja es mesurarà contra un acabat d'ascendir a la Liga Endesa com el Río Breogán, entrenats per un altre ex taronja com Paco Olmos, i que ha animat el mercat de fitxatges amb arribades com les de Dzanan Musa. El duel tindrà lloc a Vigo el dissabte 4 de setembre a les 20:00 hores i suposarà la participació de l'equip taronja en la cinquena edició del “Memorial Quino Salvo”.

 

La quarta cita serà la del torneig de presentació taronja, que suposarà el primer partit com a local de la nova temporada, i la data i el rival de la qual seran revelats en els pròxims dies. Eixes quatre trobades serviran com a posada a punts per a l'inici de la temporada oficial, que es produirà en la Supercopa Endesa el dissabte 11 de setembre i en el qual l'equip taronja es mesurarà en semifinals a un dels caps de sèrie (Barça o Real Madrid).

 

Dia

Data

Rival

Lloc

27/08

19:00h

Casademont Zaragoza

Teruel

31/08

20:00h

Baxi Manresa

Salou

04/09

20:00h

Río Breogán

Vigo

Pend.

 

XXVII Trofeu Ciutat de València

Fonteta

11/09

 

Supercopa Endesa

La LagunaTAGS: