Ouviña, Casas, Gil i Carrera contra França i Allen enfront dels EUA en quarts dels JJOO

02/08/2021

La selecció espanyola femenina de Cristina Ouviña, Queralt Casas, Laura Gil i Raquel Carrera ja coneix al seu rival de quarts de final dels Jocs Olímpics. Després d'una magnífica actuació en la fase de grups, que va culminar diumenge passat amb una victòria sobre el Canadà (66-76) que suposava obtindre el lideratge de grup, l'equip nacional es va guanyar un camí més aplanat cap a les medalles.

 

El sorteig d'aparellaments dels quarts de final s'ha realitzat hui després de finalitzar tots els partits de la fase de grups. La selecció espanyola es mesurarà a França el dimecres 4 a les 14:00h. El guanyador d'aquest encreuament s'enfrontarà al vencedor del Japó-Bèlgica en semifinals.

 

Per part seua, l'Austràlia de Bec Allen ha aconseguit la seua classificació in extremis per a la següent fase amb una contundent victòria enfront de Puerto Rico (96-69). La selecció de la jugadora taronja barallarà per un lloc en les semifinals davant els EUA, un dels favorits d'aquestes Olimpíades, el dimecres 4 a les 6:40h. El guanyador d'aquest encreuament es mesurarà al vencedor del Xina-Sèrbia.


TAGS: