Jasiel Rivero: “Vinc a donar sempre el 100% de la meua energia”

08/08/2021

Quan acaba d'acabar-se l'activitat dels jugadors del Valencia Basket en els Jocs Olímpics de Tòquio, la temporada 2021-22 comença a apuntar-se en l'horitzó amb l'arribada dels jugadors a la nostra ciutat. La primera de les incorporacions que ha aterrat en la seua nova casa és l'ala-pivot Jasiel Rivero, que assenyalava entre els seus motius per a triar l'opció taronja que “Valencia Basket és un bon equip, s'està formant un bon projecte. És un bon inici per al que espere que siga una bona campanya i que els resultats siguen el més positius possible. Vinc a fer el meu rol, a fer el meu millor treball, aportar el que puga a l'equip i poder tirar endavant”.

 

L'interior cubà considera que haver coincidit les passades dues campanyes amb el nou entrenador serà un factor que facilitarà la seua adaptació: “Crec que tindre diverses campanyes amb Peñarroya em pot ajudar, ja tinc un poc de coneixement d'ell. Peñarroya és un entrenador molt recte, molt dur, i mai se sap totes les coses que pot fer ell”

 

Rivero arriba amb il·lusió i amb bones expectatives per a la nova temporada, encara que recalca que “cal esperar a vore com es dóna la cosa però crec que tindrem un bon any. El projecte és bastant bo, l'entrenador és bo, crec que tots els jugadors som bons. I si tots aportem el que hem de fer, amb el nostre treball crec que serà una bona campanya”.

 

Sobre el que no té dubtes el nou ala-pivot taronja és sobre el que pot aportar al conjunt: “El principal factor que tinc és l'energia. La disposició i l’entrega en la pista. I quan estigues dins d'ella, els resultats eixiran sols. La meua energia sempre estarà a un 100%”


TAGS: