Dimitrijevic: “Arribe amb moltes ganes, és un repte molt il·lusionant”

10/08/2021

Les arribades de les noves incorporacions es continuen succeint i hui ha sigut el torn per al base normacedoni Nenad Dimitrijevic, que assegura que esta nova etapa “és un repte molt il·lusionant. He intentat descansar un poc però també preparar-me per a arribar en molt bona forma per a la pretemporada, a la qual arribe amb moltes ganes”.

 

El nou director de joc taronja compartix l'optimisme mostrat pel primer dels seus nous companys a arribar, l'ala-pivot Jasiel Rivero, i considera que “Valencia Basket és un equip guanyador que cada any competix per títols importants i enguany no és diferent. Estic molt content de ser ací, de conéixer als meus nous companys, començar ja la pretemporada i fer una gran temporada”.

 

Malgrat que arriba a un nou equip, Dimitrijevic confia en el que el fet de coincidir amb jugadors que van ser els seus companys en el Joventut de Badalona com Xabi López-Arostegui o Klemen Prepelic puga facilitar la seua adaptació: “Amb Xabi he jugat des dels 14-15 anys. Amb Klemen l'any en Joventut vam estar molt a prop. A més també conec a Sam, conec a Dubi. Estic content d'estar amb ells una altra vegada”.

 

Respecte al que pot aportar a l'equip, el base de Skopje és clar en assenyalar que pot ajudar “tant en atac com en defensa, crear per a tots, crear per a mi. Però intente ajudar a guanyar, només a guanyar. Eixe és el meu objectiu, intentar fer tot el possible per a guanyar partits”.


TAGS: