La primera plantilla masculina inicia la pretemporada

16/08/2021

Encara que molts dels jugadors ja portaven diversos dies treballant a la nostra ciutat de manera individual o en grups molt reduïts, hui ha sigut la primera ocasió en esta pretemporada en la qual tots els jugadors disponibles de la plantilla professional masculina del Valencia Basket s'han reunit per a dur a terme els primers entrenaments col·lectius de la pretemporada 2021-22.

 

Bojan Dubljevic, Sam Van Rossom, Louis Labeyrie, Martin Hermannsson, Jaime Pradilla i Josep Puerto, així com les incorporacions Nenad Dimitrijevic i Jasiel Rivero s'han posat a la feina en una jornada de doble sessió en la qual han estat acompanyats pels joves de l'equip de LEB Plata Guillem Ferrando, Millán Jiménez, Gonzalo Bressan, Álex Bellver i Rafa Vila. Al matí una sessió de gimnàs i pista amb la plantilla dividida en dos grups. A la vesprada, després de la compareixença de valoració de l'inici de pretemporada de l'entrenador Joan Peñarroya, primera sessió conjunta sobre la pista de la Fonteta.

 

Els olímpics Mike Tobey, Klemen Prepelic i Víctor Claver s'uniran al grup la setmana vinent mentre que Xabi López-Arostegui ja es troba a València seguint el tractament de recuperació per a la lesió que es va fer en el turmell esquerre durant els Jocs Olímpics de Tòquio.

 

El conjunt taronja mantindrà esta dinàmica de treball diari, alternant els dies de doble sessió amb els d'entrenament de grup vespertí i els de descans, fins que afronte el seu primer test de pretemporada el divendres 27 d'agost a les 19:00 hores, quan es mesurarà al Casademont Zaragoza a Terol.


TAGS: