El Barça serà el rival en les semifinals de la Supercopa Endesa

17/08/2021

El Barça serà el rival en les semifinals de la Supercopa Endesa després del sorteig realitzat en el matí de hui en el Real Club Nàutic de Tenerife. El partit obrirà la present edició el dissabte 11 de setembre a les 19.00 hores, mentre que Reial Madrid i l'amfitrió Lenovo Tenerife disputaran l'altra semifinal a les 22 hores. Els dos vencedors jugaran la final el diumenge 12 de setembre a les 18.30 hores en el Pavelló Santiago Martín.

 

Aquesta presència en el primer torneig oficial de la temporada suposarà la sisena participació taronja en la Supercopa Endesa, amb un títol aconseguit en 2017 i una final disputada l'any 2010.

 

El director esportiu de Valencia Basket, Chechu Mulero, ha valorat el sorteig assenyalant que “qualsevol rival que ens anara a tocar era molt complicat. Anirem amb la màxima il·lusió, amb l'ambició de competir fins al màxim que puguem. L'última vegada que vam jugar la Supercopa a les Illes Canàries, la vam guanyar, amb la qual cosa anem també amb eixe repte de fer-lo. El Barça és un equip més rodat que uns altres, afavorit pels canvis que han tingut: la presència de Jokuvaitis dona una dimensió física molt important, un jugador d'una projecció meravellosa, a més Laprovittola els dona solidesa en el joc i Sanli va ser un jugador fantàstic la temporada passada. És un gran equip.”

 


TAGS: