Jasiel Rivero, presentat com a nou jugador taronja en Maxcolchon

17/08/2021

L'ala-pivot Jasiel Rivero (2.06m, l'Havana, 31/10/1993, 27 anys) ha sigut presentat este matí com a nou jugador de Valencia Basket per a les dues pròximes temporades, fins al 30 de juny de 2023. L'interior internacional cubà s'ha estrenat com taronja en un acte que ha tingut lloc en les oficines centrals del nou patrocinador taronja, Maxcolchon, situades a Nàquera.

 

Rivero prové del Hereda San Pablo Burgos amb el qual ha disputat les últimes dues temporades a les ordres del nou entrenador taronja, Joan Peñarroya. Rivero ha sigut peça clau en la consecució dels tres títols de l'equip burgalés, que ha conquistat per dues ocasions la Basketball Champions League i en una ocasió la Copa Intercontinental. La passada temporada va ser inclòs en el segon millor quintet de la Liga Endesa 21-22 després de disputar 35 partits de competició nacional amb una mitjana de 12,2 punts, 5,6 rebots i 14,1 crèdits de valoració, ajudant l'equip burgalés a classificar-se per primera vegada per a la Copa del Rei i per al Playoff acb. La seua temporada continental també va ser destacada, amb uns números de 12,8 punts i 6,8 rebots en tretze encontres de Basketball Champions League, la qual cosa li va portar a ser inclòs en el segon millor quintet d'este torneig.

 

En la seua primera valoració, l'ala-pivot taronja es mostrava “agraït al Valencia Basket per voler-me en este equip per a participar en este nou projecte. És un molt bon projecte i tenim moltes aspiracions. Esperem tindre molts èxits, que ens continuen acompanyant i agraït per tot”.

 

Maxcolchon, nou patrocinador taronja

L'esdeveniment d'este matí també ha servit per a revelar que Maxcolchon s'unix a la família de sponsors del Valencia Basket, amb un acord de patrocini per a la temporada 2021-22. A més d'aparéixer en els suports publicitaris habituals i de diverses promocions sorpresa que s'aniran coneixent més endavant, Maxcolchon formarà part activa del correcte descans dels jugadors i jugadores de les nostres plantilles professionals fent-los entrega dels seus nous equips de descans amb matalassos viscoelàstics d'alta gamma sojamax.

 

La directora comercial de Maxcolchon, Guadalupe Segura, ha agraït l'oportunitat “de passar a formar part de la Família Taronja i la importància de compartir uns certs valors com la Cultura de l'Esforç, el treball diari i la il·lusió. Ens fa molta il·lusió començar esta nova etapa com a patrocinadors del Valencia Basket. Un altre valors que compartim amb ells són el creixement, la millora contínua o la promoció de la vida saludable. I no hi ha vida més saludable que tindre descans a més d'esport. I Maxcolchón patrocinarà el descans dels jugadors i jugadores del Valencia Basket proporcionant-los els matalassos”.

 

Per part seua, el responsable de Relacions Institucionals i amb els Primers Equips de València Basket, Víctor Luengo, ha començat la seua compareixença agraint a Maxcolchon “que hàgeu decidit unir-vos a la família de patrocinadors de Valencia Basket i que ens acompanyeu a partir d'esta temporada plena d'il·lusió i de reptes que tenim per davant. Ens enorgullix perquè es tracta d'una entitat que compartix la nostra Cultura de l'Esforç, i així ens l'han demostrat des que vam establir el primer contacte”.

 

Per a escenificar este nou compromís, Víctor Luengo li ha fet entrega a Guadalupe Segura d'una camiseta oficial de joc del Valencia Basket amb la llegenda “Maxcolchon. 2021-22”.

 

Jasiel Rivero, nou reforç taronja

Posteriorment Luengo ha représ la paraula per a donar la benvinguda a Jasiel i destacar la satisfacció del Club per incorporar a un jugador que “ja ha demostrat àmpliament que pot competir al nostre país, com demostra que la passada temporada fóra inclòs en el segon millor quintet de la Liga Endesa, però que a més té un marge de progressió i de creixement molt important. Estic segur que Jasiel encaixarà a la perfecció amb els altres jugadors interiors que tenim en la plantilla i ens aportarà molta energia en els dos costats de la pista, ajudant molt en el rebot baix les dos anelles, amb la seua eficàcia en la pintura, i amb el seu rang de tir, que és cada vegada més ampli”.

 

El jugador cubà ha afegit que “afronte esta oportunitat de la millor forma possible, és un club molt gran i té moltes aspiracions. Vinc amb les millors intencions, sempre a aportar el meu granet d'arena, a aportar l'energia que sempre he posat i els resultats eixiran en la pista. Com a jugador un està content quan té possibilitats, però dialogant amb el meu agent decidirem continuar jugant en una de les millors lligues d'Europa i que la millor opció era Valencia Basket i ens decidirem per este equip”

 

A més de posar amb la seua nova camiseta de joc, en la qual defensarà el dorsal 41, Jasiel Rivero ha rebut un kit de benvinguda també per a la seua filla de tres mesos Emily Amaya, que li ha acompanyat en l'esdeveniment d'este matí al costat de la seua mare Geannis.


TAGS: