Oscar Mayer estén al bàsquet base el seu vincle amb Valencia Basket

18/08/2021

Oscar Mayer i Valencia Basket han arribat a un acord perquè esta empresa estenga el seu vincle amb l'entitat taronja també al bàsquet base, recolzant amb la seua aportació la formació dels jugadors, jugadores i tècnics de L’Alqueria del Basket. En virtut d'este acord, Oscar Mayer passa a tindre la condició de “impulsor de l'esforç”, per la qual cosa el seu logo serà present en els marcadors de les pistes interiors de L’Alqueria del Basket, a més d'altres suports addicionals.

 

Esta aposta pel bàsquet de formació amplia el suport d'Oscar Mayer al Valencia Basket, amb el qual li unix una fructífera relació comercial que dura més d'una dècada i que la passada campanya va ser renovada fins al final de la temporada 2021-22. Oscar Mayer desenvolupa una de les iniciatives més estimades pels nostres seguidors, l'oferta de hot dog + refresc que ens ha acompanyat en tantes històriques nits europees, a més de col·laborar a l'animació dels partits amb la seua mascota Oscar o tematitzando el pavelló amb els seus colors corporatius.

 

Oscar Mayer compta amb més d'un segle d'experiència en la fabricació de productes carnis que li han convertit en un dels líders mundials del seu sector gràcies al seu compromís amb la qualitat i l'evolució permanent. A més ha demostrat un profund compromís amb l'esport del bàsquet, com demostren iniciatives com l'Oscar Mayer Basket Experience.


TAGS: