Valencia Basket es presentarà per 1a vegada en la seua història amb un doble partit masculí i femení

20/08/2021

Valencia Basket viurà la posada de llarg oficial dels seus primers equips masculí i femení el dimarts 7 de setembre de 2021 amb un doble partit per primera vegada en la seua història. Els aficionats taronja podran gaudir d'un partit tant de l'equip femení (18 hores) com de l'equip masculí (21 hores) a més dels clàssics actes de presentació de cadascuna de les plantilles, a més de tots els equips de planter i escola.

 

Partit inclòs en l'abonament global i en l'abonament femení

El partit suposarà la primera oportunitat per a fer ús del teu Abonament Global i del teu Abonament Femení per a la pròxima temporada sempre que la situació sanitària permeta l'aforament suficient. Conforme s'acoste l'esdeveniment podrem articular la forma en la qual s'accedirà a estos partits.

 

Obrirà el foc el primer equip femení

El primer equip a entrar en joc serà l’equip femení professional, que disputarà la primera edició femenina del Trofeu Ciutat de València, en un partit que tindrà lloc a les 18 hores. El conjunt entrenat per Rubén Burgos s'enfrontarà al MKS Polkowice polonés, equip que la pròxima temporada participarà en l'Eurocup Women i que este estiu ha realitzat interessants incorporacions com Stephanie Mavunga o el retorn de la internacional grega Artemis Spanou.

 

Presentació dels primers equips i de L’Alqueria del Basket

En el temps entre partits tindrà lloc la tradicional presentació dels xics i xiques que formen els equips de L’Alqueria del Basket, així com la presentació de les plantilles dels primers equips, cadascun amb la seua música personalitzada. L'horari estimat d'inici seran les 19:30 hores

 

Tancarà el partit del primer equip masculí

L'últim plat del dia serà a les 21 hores el torneig masculí del Trofeu Ciutat de València, que arribarà a la seua 27a edició i que enfrontarà al conjunt de Joan Peñarroya contra el CB Gran Canària de Porfirio Fisac. El conjunt canari, que serà rival del grup en la 7DAYS Eurocup, compta en les seues files amb l'ex taronja John Shurna, i s'ha reforçat amb jugadors del nivell de Artem Pustovyi, Nico Brussino, Ilimane Diop, Dylan Ennis, Miquel Salvó o Chris Kramer.

 

Horaris:

18.00 Partit femení: Valencia Basket vs MKS Polkowice

19.30 Actes de presentació

21.00 Partit masculí: Valencia Basket vs CB Gran Canària


TAGS: