Declaracions Joan Peñarroya prèvia Supercopa Endesa

08/09/2021

L'entrenador de Valencia Basket, Joan Peñarroya, assenyalava en la seua compareixença de premsa prèvia a la participació de l'equip taronja en la Supercopa Endesa que el seu equip va a Tenerife per a “lluitar pel primer títol, però les pretemporades són pretemporades i les quatre victòries són ací però servixen per al que servixen. Nosaltres quan ens posem la camiseta i juguem un partit volem guanyar sempre. El bo comença el dissabte i nosaltres anem amb set, amb huit o amb nou volem guanyar. Després vorem com ens ix, però indubtablement per a nosaltres no és cap utopia ni seria cap sorpresa guanyar la Supercopa. Anem per totes”.

 

Després de tancar ahir els encontres de preparació amb ple de triomf, el tècnic taronja destacava que “de l'equip m'ha agradat l'esperit que ha mostrat a l'hora d'afrontar els partits, sense mirar si teníem baixes, si anàvem amb més o menys gent jove. Hem aprofitat la majoria dels minuts que hem competit en estos quatre partits de pretemporada. I del que menys satisfet estic és que no hem pogut aprofitar la pretemporada per a estar tots junts, hem tingut massa contratemps quant a baixes i això no ens ha permés tindre una dinàmica normal. Però és el que hi ha, segur que tindrem temps. Ens arriba este cap de setmana el primer títol, després una doble jornada de acb i després tenim unes setmanes en les quals només tindrem un partit que espere que ens servisquen per a construir més i per a estar en una situació més normal pel que fa als jugadors de la primera plantilla”.

 

Sobre l'estat de la seua plantilla, Peñarroya recorda que “este cap de setmana ens juguem el primer títol oficial però no seria lògic pensar que hem d'arribar al nostre 100%. Encara que haguérem estat tots els jugadors, cap equip arriba així. Estem contents perquè arribarem millor del que hem estat fins ara perquè excepte contratemps en els entrenaments que queden arribarem amb Mike ja integrat i amb Klemen en disposició de jugar. I això ja és bastant més del que hem tingut fins ara. A partir d'ací continuar creixent, continuar entrenant bé, que ho estem fent i continuar mostrant l'equip que volem ser”.

 

L'equip taronja es mesurarà en semifinals de la Supercopa Endesa al vigent campió de Lliga i Copa, el Barça, en un partit que es disputarà el dissabte 11 de setembre a les 19.00 hores. Sobre l'equip blaugrana, l'entrenador taronja assenyala que “mirant per damunt, no sé si guanyen o perden amb els canvis en la plantilla però el que si que veig és que tenen un potencial enorme. Han tingut en la Lliga Catalana algunes baixes en el joc interior però és un equip amb molts jugadors, amb molt de potencial i que està cridat sí o sí a ser màxim aspirant a guanyar tots els títols pels quals competix”.


TAGS: