Mapubli renova el seu compromís amb Valencia Basket

09/09/2021

Mapubli i Valencia Basket prolonguen per a una campanya més la seua relació després de l'acord rubricat pel Club amb esta empresa valenciana de comunicació visual a mida perquè es mantinga com a patrocinador oficial en la temporada 2021-22. D'esta manera, Mapubli continuarà ocupant-se de l'elaboració del material visual del Valencia Basket, com fa des que s'incorporara a la família de patrocinadors taronja l'any 2019.

 

Com a patrocinador taronja, Mapubli tindrà presència en els partits tant masculins com femenins en els suports publicitaris habituals com la publicitat estàtica, les pantalles LED i la web oficial del Club. Com a novetat per a esta temporada, Mapubli i Valencia Basket posaran en marxa una campanya per a continuar fent passos endavant en sostenibilitat amb els aplaudidors que esta empresa produix per als partits de la Fonteta. Els detalls d'esta nova iniciativa es donaran a conéixer en pròximes dates.

 

Sobre Mapubli

Esta empresa valenciana és productora i especialista en comunicació visual a mida amb més de 12.000 projectes anuals en les seues experimentades mans. Mapubli s'ocupa de tot el procés de disseny, fabricació i implantació de projectes gràfics i estructurals de PLV, senyalització i impressió digital amb l'objectiu de ressaltar l'essència de les marques per a les quals treballa amb uns valors de flexibilitat, innovació, eficiència i cura de fins al més mínim detall.


TAGS: