Llancem ¡BasketYa!, un nou abonament que elimina l'espera per a gaudir tots els partits

10/09/2021

Donades a conéixer des del passat dia 6 de setembre les noves restriccions d'aforament i les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries competents, Valencia Basket ha decidit crear un nou abonament, que estarà vigent únicament mentre duren les restriccions i no es permeta l'accés a la totalitat dels abonats 21/22. Aquest nou abonament temporal naix amb el nom d'Abonament ¡BasketYa!, i estarà disponible solo per a aquells aficionats que hagen renovat el seu abonament o l'hagen adquirit a través de venda lliure per a la temporada que comença.

 

D’esta manera s'acaba l'espera per a gaudir d'un abonament que permeta presenciar tots els partits de bàsquet d'una temporada apassionant que alça el teló en breu. València Basket llança des de dilluns que ve 13 a les 9:30h, el seu nou abonament BasketYa!, per a aquells que vulguen assistir a totes les trobades des del primer moment.

 

Este nou abonament naix com una opció temporal d'assistir a tots els partits mentre existisquen restriccions d'aforament, ja que en el moment en què les restriccions tornen a permetre un 100% d'assistència, l'abonament ¡BasketYa! desapareixerà, i tornaran a activar-se l'abonament Global i Femení, recuperant tots aquells aficionats que l'havien adquirit, la seua localitat assignada per a la present temporada.

 

Ningú perdrà la seua condició d'abonat 21/22

Tots aquells aficionats que hagen renovat la seua passada per a la present temporada o ho hagen adquirit a través de venda lliure, començaran a gaudir del seu abonament quan les limitacions permeten el 100% de l'aforament. En aqueix moment, l'abonament ¡BasketYa! Desapareix, i s'activaran l'abonament global i femení, que tornaran a ser efectius, amb les localitats que havien sigut assignades.

 

Abonament progressiu, segons aforament

El Club posa a la venda el màxim nombre d'abonaments permés per les restriccions actuals de les autoritats sanitàries competents, la qual cosa hui dia suposa poder comptar amb un 40% de l'aforament del pavelló. En cas de modificació, amb un percentatge major, eixirien nous abonaments ¡BasketYa! a la venda.

 

Accés a tots els partits, sense distinció

El nou abonament ¡BasketYa! permetrà accedir a tots els partits, ja siguen masculins o femenins, mentre hi haja restriccions d'aforament. Això implica gaudir de la Liga Endesa, la 7Days Eurocup, la Liga Femenina Endesa, i la competició europea que dispute el primer equip femení, ja siga esta Euroleague o Eurocup Women.

 

Disponible només per a abonats

El nou abonament ¡BasketYa! estarà disponible únicament per als aficionats que hagen renovat o adquirit el seu abonament Global o Femení per a la present temporada 21/22, des de dilluns que ve 13 a les 9:30h fins a esgotar els abonaments disponibles. Els abonats podran optar a la compra d'abonaments ¡BasketYa! en la localitat que preferisquen independentment d'on tinguen el seu abonament global o femení.

 

Preu del nou abonament ¡BasketYa!

Mentre el nou abonament ¡BasketYa! estiga en vigor, s'abonaran les mateixes mensualitats que amb l'abonament global, és a dir, que es pot adquirir un abonament ¡BasketYa! des de 23 euros al mes (Graderia Fons) i fins a 89,50 si ho adquireixes en Tribuna Central. El pagament mensual no suposa un augment del preu de l'abonament. Per tant, podràs gaudir del teu esport favorit ja des del primer moment pel mateix preu que costava el teu abonament global.

 

PASSOS PER A COMPRAR L'ABONAMENT BASKET JA!

En línia

 

1.       Accedeix a la teua Zona Personal (amb el teu usuari = mail i contrasenya)

https://valenciabasket.koobin.com/index.php?action=pu_zona_personal

2.       Accedeix a link d'ABONAMENTS i clica en ABONAMENT BASKET JA!

https://valenciabasket.koobin.com/index.php?action=pu_abonados

3.       Selecciona el nombre de localitats que desitges

4.       Valguda la Tarifa Abonad@s

Escriu el teu mail i contrasenya d'accés i clica a Validar

5.       Accepta les Condicions de Contractació

6.       Confirma el Número de compte (inclòs IBAN)

7.       Clica a ACCEPTAR

8.       Una vegada comprat podràs descarregar el teu abonament en format Mòbil o PDF

Necessari per a poder accedir als diferents partits.

No s'entregarà abonament físic.

 

No tens accés a la teua Zona Personal?

Aboneu@, si no tens accés (ni contrasenya ni usuari) sol·licita'ls a:

recepcion@valenciabasket.com / imartinez@valenciabasket.com indicant el teu nom, cognoms i document d'identitat.

 

2.- Presencial

En cas que no poder realitzar-ho en línia, pots demanar una cita prèvia per a ser atés en les oficines de la Fonteta al telèfon 96.395.70.84 (mesura necessària per la situació sanitària actual).

 

Per a qualsevol dubte queden a disposició els mails abans esmentats i el telèfon 96.395.70.84


TAGS: