Valencia Basket ja coneix a les seues capitanes per a la temporada 21-22

14/09/2021

Valencia Basket ja coneix a les seues tres capitanes per a la temporada 2021-22. A les ja sabudes Anna Gómez -que complirà el seu tercer any com a primera capitana- i Queralt Casas -que aquesta temporada passa de tercera a segona-, se suma Cristina Ouviña, que ha sigut triada tercera capitana.

 

Anna Gómez va ser nomenada capitana en la campanya 19-20, recollint el lloc que havia deixat Esther Díaz després de l'ascens a Lliga Femenina 1. La valenciana és ja la jugadora que més temps porta en l'equip amb quatre temporades.

 

Queralt Casas es va estrenar l'any passat com a tercera capitana. Aquesta temporada, després de la marxa de María Pina, l'escorta serà la segona capitana en la qual és ja la seua tercera campanya en el club taronja.

 

La novetat d'enguany és Cristina Ouviña. La base nacional ha sigut triada per equip i staff com tercera capitana en la seua segona temporada vestint el taronja. La jugadora assegura que “sent només el meu segon any, que l'equip haja decidit que siga la tercera capitana és tot un orgull. És una responsabilitat també, però puc aprendre de les millors, tant l'any passat amb Pina i Anna, com enguany amb Queralt també. Ara, a ajudar al València Basket a mantindre l'estatus que té”.


TAGS: