Cellers Vicente Gandia, nou patrocinador del Valencia Basket

27/09/2021

Valencia Basket ha arribat a un acord amb el major celler de la Comunitat Valenciana, Vicente Gandia, perquè esta empresa es convertisca en patrocinador del club taronja fins al final de la temporada 2021-22, per la qual cosa esta reconeguda companyia amb més d'un segle de dedicació a la producció de vins s'unix i amplia la gran família de patrocinadors i col·laboradors del Club.

 

El logotip del nou patrocinador taronja apareixerà en els suports habituals. A més, Cellers Vicente Gandia s'ocuparà de l'accions d'animació en pista dels temps morts en almenys dos partits d'esta temporada i les seues referències passaran a formar part del servei d'àpats de la llotja VIP durant els partits a la Fonteta.

 

Cellers Vicente Gandia arriba a la Família Taronja

Cellers Vicente Gandia s'enorgullix d'una tradició viticultora que va començar en 1.885. Quasi segle i mig en el qual esta companyia valenciana ha anat creixent fins a convertir-se en una referència a nivell mundial que no perd el seu objectiu de difondre la nostra cultura enològica per tot el món. Estos cellers elaboren vins de Denominacions d'Origen diferents amb un cultiu sostenible, creant elaboracions modernes i elegants a més de protegir i desenvolupar varietats autòctones. Eixa manera de procedir ha portat a Cellers Vicente Gandia a acaparar alguns dels reconeixements més prestigiosos del seu sector, com ser premiada com el millor celler espanyol pel prestigiós concurs internacional AWC Vienna en 2014 o el premi «Aurum Europa Excellente» a Vicente Gandia com a «Millor Celler Europeu» concedit pel Consell Europeu de Confraries Enogastronómicas (CEUCO) en 2018.


TAGS: