Cleanity renova el seu compromís amb el Valencia Basket

28/09/2021

Valencia Basket i Cleanity han renovat per a un temporada més l'acord de patrocini que unix a les dues parts des de 2019, per la qual cosa esta empresa de neteja i desinfecció seguirà un curs més pertanyent a la família de patrocinadors del Club Taronja.

 

La companyia farà costat als dos equips professionals del club i tindrà presència en els partits tant del primer equip masculí com del primer equip femení. Esta temporada Cleanity, a més de la seua contribució com a patrocinador or, també farà una nova dotació econòmica per la qual formarà part del panell d'impulsors que fomenten l'esforç en L’Alqueria del Basket.

 

La signatura d'esta renovació s'ha produït este matí en les oficines de Cleanity amb la presència del Director General de Valencia Basket, Paco Raga, i la directora de Cleanity, Mariam Burdeos. “Estem encantats de poder continuar formant part de la família taronja, un club amb el qual compartim la seua filosofia de Cultura de l'Esforç i, sobretot, en el qual veiem reflectits molts dels nostres valors de marca. Ja portem alguns anys al costat del Valencia Basket i la nostra intenció és que esta col·laboració perdure en el temps”, afirma Mariam Burdeos, directora general de Cleanity.

 

Per part seua, Paco Raga, Director General del Valencia Basket ha reiterat el seu agraïment a Cleanity per confiar un any més en el club i continuar secundant-los.

 

Sobre Cleanity

Cleanity és una empresa especialitzada en solucions integrals per a la neteja i higiene industrial, canal HORECA i retail. L'aposta de Cleanity per la I+D+i representa el senyal d'identitat d'una empresa pionera que s'ha convertit en sinònim de seguretat, eficàcia, innovació i confiança en el sector de la neteja professional.


TAGS: