Quirónsalud Valencia s'unix a la Família Taronja per a les dues pròximes temporades

04/10/2021

L'Hospital Quirónsalud València s'unix a partir de hui a la família de patrocinadors i col·laboradors del Valencia Basket per a les dues pròximes temporades, fins al final de la campanya 2022-23. Amb esta nova col·laboració, Quirónsalud València serà el responsable del servei d'infermeria de L’Alqueria del Basket i oferirà, de primera mà, assistència sanitària als més de 700 jugadors i entrenadors que formen part de la casa del bàsquet europeu de formació.

 

Dins de l'acord amb Valencia Basket, a més de la seua presència en els suports publicitaris habituals, el centre hospitalari Quirónsalud oferirà consells de salut dels seus especialistes de referència per a abonats i seguidors que es difondran per diferents canals i xarxes socials amb l'objectiu de promoure hàbits de vida saludables en els que l'esport serà el seu eix central.

 

Quirónsalud València patrocina la Lliga Sènior del Valencia Basket

A més, durant estes dues pròximes temporades, Quirónsalud València serà un dels col·laboradors principals de la Lliga Sènior L’Alqueria del Basket que, en esta tercera edició, compta ja amb prop de 400 jugadors i els partits dels quals es jugaran dins de les instal·lacions de L’Alqueria del Basket.

 

Esta col·laboració mostra el compromís de Quirónsalud València amb la promoció d'hàbits de vida saludables i valors com l'esperit de superació i el treball en equip que tenen al Valencia Basket un fidel reflex, a través de la Cultura de l'Esforç que resumix la filosofia del Club des de fa 11 temporades.

 

Amb este acord el Grup Hospitalari Quirónsalud amplia així el seu compromís amb la salut de l'esport, per la qual vela des de fa anys com a servei mèdic oficial del Mundial de MotoGP i proveïdor mèdic oficial de la Selecció Espanyola de Bàsquet femenina i masculina, a més de col·laborar amb diversos clubs d'handbol, futbol, bàsquet o rugbi del nostre país. Així mateix, el grup hospitalari també té una àmplia experiència en la cobertura mèdica de grans esdeveniments esportius com el Madrid Mútua Open de tennis, la Nationale-Nederlanden Sant Silvestre Vallecana o l'últim Eurobasket femení 2021, disputat a Espanya.

 

Quirónsalud a la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia

Quirónsalud disposa 9 centres a la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia i obrirà el vinent mes d'octubre un nou centre en la ciutat d'Elx conformant un grup líder a l'avantguarda de la medicina privada on les persones són l'epicentre.

 

Quirónsalud es posiciona al capdavant de la sanitat privada a la Comunitat Valenciana i Múrcia en el que a dotació tecnològica es referix, així com en el confort i les prestacions tant per al pacient com per als professionals que presten els seus serveis els seus centres.

 

Sobre Quirónsalud

Quirónsalud és el grup hospitalari líder a Espanya i, juntament amb la seua matriu Fresenius-Helios, també a Europa. Compta amb més de 40.000 professionals en més de 125 centres sanitaris, entre els quals es troben 54 hospitals que oferixen prop de 7.000 llits hospitalaris. Disposa de la tecnologia més avançada i d'un gran equip de professionals altament especialitzats i de prestigi internacional. Entre els seus centres, es troben l'Hospital Universitari Fundació Jiménez Díaz, Centre Mèdic Teknon, Ruber Internacional, Hospital Universitari Quirónsalud Madrid, Hospital Quirónsalud Barcelona, Hospital Universitari Dexeus, Policlínica de Gipuzkoa, Hospital Universitari General de Catalunya, Hospital Quirónsalud Sagrat Cor, etc.

El Grup treballa en la promoció de la docència (huit dels seus hospitals són universitaris) i la investigació mèdic-científica (compta amb l'Institut d'Investigació Sanitària de la FJD, acreditat per la Secretaria d'Estat d'Investigació, Desenvolupament i Innovació).

 

Així mateix, el seu servei assistencial està organitzat en unitats i xarxes transversals que permeten optimitzar l'experiència acumulada en els diferents centres i la translació clínica de les seues investigacions. Actualment, Quirónsalud està desenvolupant multitud de projectes d'investigació en tota Espanya i molts dels seus centres realitzen en este àmbit una labor capdavantera, sent pioners en diferents especialitats com a oncologia, cardiologia, endocrinologia, ginecologia i neurologia, entre altres.


TAGS: