Valencia Basket reactiva els abonaments globals i femenins

01/10/2021

Amb les noves mesures de seguretat decretades per les institucions sanitàries competents, l'aforament permés fins al 30 d'octubre en els pavellons passa a ser del 80%, i en eixes circumstàncies, el Club ha decidit reactivar els abonaments globals i femenins que s'havien renovat o adquirit a l'inici de la temporada. D'esta manera, es donarà cabuda al major nombre d'abonats possible ja en els pròxims encontres.

 

Totes les facilitats per a descarregar ja el teu abonament

Els abonats globals i femenins poden descarregar ja el seu abonament a través de múltiples vies per a recuperar la normalitat i poder assistir als encontres. Existixen múltiples vies per a fer-ho:

 

1. Accedint a la teua Zona Personal en la nostra web i seguint estos passos:

·                      Escriure mail i contrasenya

Clicar en ZONA ABONAMENTS, al costat de la secció Abonaments – Entrades Virtuals

• Apareixeran els abonaments vinculats amb el mail i en la part dreta dues opcions de descàrrega:

§ “Format mòbil” si ho realitzes des del móvil

§ Descarregar” per a disposar-ho en format PDF des de l'ordinador)

 

En el cas de realitzar la descàrrega des del mòbil aconsellem canviar a versió clàssica. Això es pot realitzar clicant en el menú de la dreta-a dalt, en Més productes i a Continuar en Versió Clàssica.

 

En el cas de:

- No disposar de Zona Personal

- No tindre vinculats tots els abonaments que precise per a descarregar

Per favor, pose's en contacte a través dels mails: recepcion@valenciabasket.com i imartinez@valenciabasket.com

 

2. Sol·licitant rebre el teu abonament via mail a recepcion@valenciabasket.com  o imartinez@valenciabasket.com

3. Telefonant al 96.395.70.84

4. Presencialment en les oficines del club, de 9.30 a 14 i de 15 a 19h.

 

En cas que el nombre d'abonats que descarreguen o sol·liciten el seu abonament supere l'aforament permés, el Club ho farà saber a tots els abonats, de manera que els primers 6.400 en descarregar el seu abonament siguen els que tinguen l'opció d'accedir als encontres. Aquells abonats que queden fora d'eixa xifra, no tenint l'opció d'acudir als partits, no hauran de pagar l'import del mes d'octubre.

 

Opció de “congelar” octubre

Com que Valencia Basket va anunciar en el seu moment que els abonaments habituals només tornarien amb el 100% de l'aforament, el Club oferix l'opció de congelar este primer mes a tots aquells abonats que preferisquen esperar que es done eixa circumstància, no abonant doncs esta mensualitat. Els abonats que vulguen optar per esta opció han de comunicar la seua intenció al Club. Ho podran fer enviant un mail a imartinez@valenciabasket.com o recepcion@valenciabasket.com i a través de la via telefònica, telefonant al 96.395.70.84.

 

Tots els partits amb el teu ABONAMENT GLOBAL

De cara a esta nova temporada, l'Abonament Global permet gaudir, com sempre, tant de les lligues nacionals (Liga Endesa i Liga Femenina Endesa incloent playoffs en cas de classificar-se) com de les competicions europees, amb tots dos equips professionals disputant la segona competició europea. Octubre serà en eixe sentit un mes carregat de grans partits: Real Madrid, Lointek Gernika, Promitheas Patres, BC Namur, Movistar Estudiantes o Coosur Reial Betis, seran els rivals que desfilen pel pavelló.

 

Abonament femení en un moment dolç

L'abonament femení tornarà a donar accés únicament als partits de Liga Femenina Endesa, amb l'equip de Rubén Burgos en el més alt de la taula actualment, així com d'Eurocup Women, en la qual les taronja defensen el títol aconseguit la passada temporada a Hongria.

 

Servei d'informació a l'aficionat: WHATSAPP TARONJA

Tots els aficionats que no ho hagen fet encara, podran subscriure's al servei de comunicació del Club: el Whatsapp Taronja. Rebran gratuïtament informació dels pròxims partits, fitxatges i novetats que es produïsquen al Valencia Basket.

 

Per a donar-se d'alta en el servei, han de memoritzar en l'agenda del seu mòbil el telèfon 615.151.102 i enviar un missatge de Whatsapp indicant que desitgen rebre informació. Poden sol·licitar este servei els abonats i aficionats que ho desitgen.


TAGS: