Bojan Dubljevic, màxim anotador de Valencia Basket en Liga Endesa

03/10/2021

Amb els 19 punts que ha va convertir ahir en la victòria en la pista del Casademont Zaragoza, el capità de Valencia Basket Bojan Dubljevic s'ha convertit en el màxim anotador de la història de l'entitat en la Liga Endesa en arribar a la xifra de 3.701 punts anotats en competició nacional, superant els 3.692 en els quals tenia xifrat el rècord anterior l'escorta Rafa Martínez

 

Punts totals en Liga Endesa amb Valencia Basket

 

 

JUGADOR

PUNTS

1

Bojan Dubljevic

3.701

2

Rafa Martínez

3.692

3

Brad Branson

3.647

4

Nacho Rodilla

3.004

5

Bernard Hopkins

2.830

 

Un altre rècord més per al pivot montenegrí, que en la seua desena temporada com taronja està començant a acaparar les classificacions estadístiques històriques. Abans d'este partit, Dubljevic ja era el màxim anotador total (6.193), en competicions europees (2.291) i en la Copa del Rei (165), al que ara unix el lideratge també en la lliga acb. A més, l'interior montenegrí és el màxim rebotejador total (2.841), en la Liga Endesa (1.694) i en competicions europees (1.045).

 

Dubljevic: “Estic molt feliç i orgullós”

Després d'aconseguir esta fita, el capità taronja assenyalava que convertir-se en el màxim anotador de Valencia Basket també en la acb li fa sentir-se “molt orgullós perquè este és un Club que vull molt i de veritat entrar en la seua història gran per a mi significa molt. A més fer-ho d'una manera que és com ho faria Rafa, ficant un triple. Estic molt feliç i molt orgullós”.

 

Respecte al triomf d'ahir en la pista del Casademont Zaragoza, Dubljevic recorda que “sabíem que ens esperava un partit molt dur i que no podíem guanyar fàcil, però al final ho hem lluitat, que és el més important, i sense quatre jugadors molt importants hem guanyat el partit, que ara és el fonamental. Ara toca descansar i per la següent”.

 

En referència a l'inici de temporada de l'equip, el capità assenyala que “tenim un estil diferent, enguany juguem molt més dur, lluitem. És veritat que encara necessitem millorar en moltes coses, però a poc a poc esperem que els jugadors lesionats entren amb nosaltres. I amb això, jo crec que podem millorar molt més”.


TAGS: