Xocolates Valor seguirà dos anys més com a patrocinador oficial del Valencia Basket

07/10/2021

Xocolates Valor i Valencia Basket han arribat a un acord perquè esta empresa es mantinga com a “patrocinador oficial” de l'entitat taronja per a les dues pròximes temporades, fins al final de la campanya 2022-23, per la qual cosa estén una col·laboració que s'ha mantingut de manera ininterrompuda des que esta empresa especialitzada en xocolate entrara a formar part de la Família Taronja a l'estiu de 2009 i que arribarà als catorze anys de duració al final d'esta ampliació.

 

A més de mantindre el seu suport a les dues plantilles professionals del Valencia Basket, en virtut d'este nou acord Xocolates Valor estén la seua col·laboració també als campus i escoles promoguts per l'entitat taronja en els quals endolcirà la participació dels xicotets amb els seus productes. A més dels suports publicitaris habituals, Xocolates Valor tindrà presència en els partits tant masculins com femenins en els quals realitzarà accions al llarg de tota la temporada a través de les quals els nostres aficionats podran degustar la gran varietat de productes que componen el catàleg d'esta empresa.

 

Amb més de 130 anys dedicats a l'elaboració del millor xocolate, Valor compta amb una extensa gamma de productes per a poder satisfer els paladars més exigents. Des de les tauletes més tradicionals a les últimes incorporacions de sabors més innovadors sempre amb la màxima qualitat en el seu cacau.


TAGS: