Xabi López-Arostegui, presentat en L’Alqueria del Basket amb el suport de Pinturas Isaval

07/10/2021

L'aler internacional espanyol Xabi López-Arostegui (2.00m, Getxo, 19/05/1997, 24 anys) ha sigut presentat este matí com a nou jugador de Valencia Basket per a les quatre pròximes temporades, fins al 30 de juny de 2025, en un acte que ha tingut lloc en la pista central de L’Alqueria del Basket amb el patrocini de Pinturas Isaval.

 

El jugador prové del Club Joventut Badalona i va ser designat com el Millor Aler de la passada temporada en la Liga Endesa i membre del Millor Quintet de la acb després d'una campanya en la qual va presentar uns números de 12,1 punts, 4,8 rebots i 1,2 recuperacions per a una mitjana de 14,1 crèdits de valoració, unes estadístiques que li van convertir en el jugador nacional més valorat de la Liga Endesa. Les seues prestacions van ser fins i tot lleugerament millors en la 7DAYS Eurocup, amb uns números de 12,3 punts, 4,9 rebots i 1,3 assistències per a 14,7 crèdits de valoració.

 

En la seua primera valoració, López-Arostegui es mostrava “molt feliç de ser ací, després d'un mes i mig vivint a València, de conviure amb els meus companys, de conéixer un poc més el Club. Fins i tot més feliç ara que he conegut un poc més a la Família Taronja des de dins. Amb moltes ganes de créixer, sé que he vingut a un gran Club, amb grans ambicions, un club important amb un projecte molt gran. Uns motius pels quals he volgut vindre i ser partícep, sé que el Club fa apostes pels jugadors espanyols i és un club en el qual puc créixer de la mateixa manera que el propi Club”.

 

Pinturas Isaval, patrocinador de l'esdeveniment

Santiago Vallejo, president de Pinturas Isaval, ha sigut el representant de l'empresa patrocinadora de l'esdeveniment d'este matí i ha començat el torn d'intervencions per a reconéixer que “quan vinc a L’Alqueria del Basket em sent a casa, nosaltres portem huit anys ací i tant de bo, Xabi, tu estigues també huit anys ací. Serà un senyal que estàs a gust. Ens ha ajudat a créixer, i molt, estar amb Valencia Basket este temps, ha sigut part important del nostre creixement empresarial i professional i espere que a tu també t'ajude tindre una llarga temporada de la teua carrera ací”.

 

Per part seua, el director general de València Basket, Paco Raga, ha agraït als responsables de Pinturas Isaval que repetisquen per segona vegada en esta temporada com a patrocinadors d'una presentació, en este cas en L’Alqueria del Basket, recalcant que “esta doble aposta no és casualitat, sinó que és fidel reflex de la confiança que l'entitat deposita en nosaltres, donant-nos suport en tots els àmbits, i demostrant les ganes que tenen sempre de ser Família Taronja. Sabeu que ens sentim identificats amb els vostres valors, i que ens considerem a més molt units a vosaltres a nivell humà. Per això ara ens tocava acollir-vos a la nostra casa”.

 

I com a mostra d'agraïment, Paco Raga li ha fet entrega a Santiago Vallejo d'un marc amb una xicoteta camiseta oficial de joc del València Basket amb la llegenda “Isaval 2021-22”, commemorativa de tots els anys que estes dues entitats porten caminant juntes.

 

Xabi està llest per a començar a ajudar

Posteriorment Raga ha continuat amb la seua intervenció per a donar la benvinguda al Valencia Basket a López-Arostegui i assenyalant que “malgrat el tremend impacte que ja té en la Liga Endesa, on va ser triat com el millor aler la temporada passada, hem incorporat a un jugador que té a penes 24 anys, per la qual cosa té un impressionant marge de creixement, una fam de millora des del treball i una ambició que estic segur que ens permetrà créixer junts en este moment tan important per a nosaltres com a Club. La lesió de turmell que es va fer en els Jocs Olímpics no li ha permés debutar fins ara. Però per sort ja està recuperat i estem desitjant vore’l defensar els nostres colors per primera vegada en el partit del diumenge davant el Real Madrid”.

 

L'aler basc recalcava que es trobava “molt il·lusionat amb esta primera setmana d'entrenaments i segur que durant la Lliga serà un bon any i tindrem èxits. Estic amb moltes ganes, hem tingut un inici de temporada amb un poc de mala sort amb el tema de les lesions, a poc a poc anem recuperant jugadors i formant la plantilla competitiva que som i volem ser. Afronte este primer partit amb molta il·lusió, podem gaudir ja d'un 80% d'aforament ja a la Fonteta i això és una espenta al qual hem d'agarrar-nos i intentar lluitar tots els partits contra els rivals grans, que és on volem estar”.


TAGS: