Declaracions Joan Peñarroya prèvia Valencia Basket- Real Madrid

08/10/2021

L'entrenador Joan Peñarroya ha declarat abans de l'entrenament vespertí d'este divendres que el seu equip es mesura en l’encontre del diumenge a les 18:30h a la Fonteta “davant un rival molt poderós com el Real Madrid, com ho és sempre, un rival de màxima dificultat. Ho afrontem després d'una setmana nostra llarga d'entrenaments, han passat huit dies des del nostre últim partit, però això ens ha permés des del dilluns incorporar a un jugador com és Xabi en la dinàmica de l'equip. És evident que Xabi està absolutament de pretemporada després de dos mesos parat però per a tots és una alegria que un component més, amb este inici de temporada que portem, s'unisca a l'equip”.

 

Sobre el seu rival del diumenge, el tècnic taronja recalcava que “tots coneixem el potencial dels seus jugadors, tots coneixem el ritme al qual li agrada jugar al Madrid i enguany recuperen eixe esperit d'anotar en transicions ràpides. Però sobretot el que destacaria per damunt de tot és que estos moments són, sens dubte, el millor equip defensiu d'Europa. Estan a un nivell defensiu tremend, deixen als seus oponents en percentatges per davall del 40% en tirs de dos, la qual cosa és una barbaritat. També per baix del 40% en triples. Destaca la intimidació de Tavares, ara unida també a la de Poirier, fan uns 6 taps per partit. Han dotat de físic a la seua línia exterior i estan amb un nivell d'agressivitat i amb un nivell defensiu molt top per al moment de temporada en el qual estem. Ens costarà segur atacar amb fluïdesa”.

 

El partit del diumenge suposarà el retorn a una Fonteta amb un aforament permés del 80%, per la qual cosa l'equip comptarà amb un suport que no tenia des de març de 2020. Peñarroya considera que comptar amb este percentatge de la Caldera Taronja “és un motiu d'alegria. Ja en l'inici de temporada començar-lo amb gent va ser un motiu d'alegria, i com sempre dic, encara que siga a favor o en contra, reconforta perquè és tornar a la normalitat que és el que tots volem a tots els nivells. Ací a la Fonteta, que el nostre públic estiga amb l'equip, i nosaltres juguem per al nostre públic, que el diumenge ja puga haver-hi sis mil i escaig espectadors serà un gran dia. Esperem poder oferir un bon espectacle i que els nostres aficionats es vagen contents a casa”.


TAGS: