Declaracions Rubén Burgos pre J1 EuroCup Women vs Kangoeroes Basket Mechelen

13/10/2021

Valencia Basket posa rumb a Bèlgica per a enfrontar-se al Kangoeroes Basket Mechelen en la primera jornada de la fase de grups de l'EuroCup Women. Rubén Burgos valora com arriba l'equip a l'estrena en una competició en la qual defensen títol.

 

El tècnic assegura que ser el vigent campió “és una responsabilitat extra que tal vegada per l'entitat que defensem i la trajectòria, sempre hem sigut un equip contra el qual els rivals s'han emprat el 200%. Però enguany encara més en aquesta competició perquè defensem títol i, a més, pràcticament amb el mateix roster. Ens afig responsabilitat, però també il·lusió per intentar revalidar-ho”.

 

Els equips belgues s'han convertit en recurrents per a Valencia Basket en Eurocup Women. Concretament, el Kangoeroes Basket Mechelen “és una plantilla bastant jove que coneixem. Diverses jugadores van disputar ací la passada bambolla amb el Basket Hema, però és un equip amb format especial, amb jugadores que ataquen en posicions obertes, un joc molt alegre i dinàmic i que ens exigirà molta responsabilitat en el 1x1. Hem treballat durant la setmana per a adaptar-nos a aquestes circumstàncies, sense deixar de pensar en el següent rival del dissabte, el Gernika, que ve molt seguit i és un equip que també ens posarà el llistó alt a casa”.

 

Tornen les setmanes amb dues (o més) partits per a l'equip taronja, per la qual cosa l'entrenador explica que treballen “pensant a controlar les càrregues, optimitzar el temps en pista i el treball de scouting per a cuidar a les jugadores i que en el moment competitiu estiguem tant física com mentalment al cent per cent”.

Bec Allen, que va tornar a València la setmana passada, i ha començat a entrenar amb l'equip, també viatja. Burgos aclareix que la seua incorporació “està sent progressiva. Encara no realitza dobles sessions. Arrossega algunes molèsties que va tindre durant la primera fase de la WNBA, fins i tot abans dels JJOO. Però bé, la veig integrada. Les companyes amb ganes de treballar amb ella, ajudant-la en el dia a dia i segur que en les pròximes setmanes la veurem en el seu nivell real”.


TAGS: