Declaracions Rubén Burgos pre SuperCup Women vs UMMC Ekaterinburg

21/10/2021

La final de la SuperCup Women ja és ací. L'endemà passat de la segona jornada de l'Eurocup, Valencia Basket s'enfronta al millor equip continental per a lluitar per un títol. Rubén Burgos valora com ho afronta el conjunt taronja.

 

El tècnic assegura que “l'equip arriba amb molta il·lusió i conscient que en aquest inici de temporada estem encara a l'octubre i ja hi ha hagut moments esportius importants i motivantes. Des de la Supercopa, passant per la prèvia d'Eurolliga com per l'exigència de les dues competicions tant Eurocup com Lliga espanyola. Ara arriba aquest moment puntual de jugar-nos un títol a casa, enfront del nostre públic, és una molt bona oportunitat i un repte supermotivamente enfront d'un dels millors equips al que ens podríem enfrontar i que podríem veure ací a la Fonteta. L'equip arriba amb la preparació adequada, amb il·lusió, amb ganes, amb salut i desitjant posar-lo tot enfront del nostre públic”.

 

La victòria per 50 punts davant Basket Namur Capitale, Burgos opina que “forma part del procés i la idea ahir era que poguérem repartir esforços, responsabilitats i provar també algunes coses, més aviat en aspectes ofensius, encara que les circumstàncies i les característiques dels rivals són molt diferents. La millor notícia són les sensacions individuals i col·lectives, que no hi ha hagut sobrecàrregues ni molèsties físiques després dels 40 minuts i hui ja treballarem focalitzant en el rival immediat que és Ekaterinburgo”.

 

Conscients que les russes arriben amb baixes, no deixen de continuar tenint la millor plantilla d'Europa. L'entrenador destaca que “de les seues jugadores WNBA han arribat alguna, unes altres encara no, no li falten totes però és clar que el seu potencial al 100% no el té. Et diria que al 80% o 85%. El que estic veient fins ara que estan fent amb la gestió d'equip és allargar els minuts de les superestrelles que tenen com Torrens, Meeseemann, Vadeeva, Jonquel Jones des d'ahir, Bentley en la posició de base, Shilova, la tiradora. Van acumulant més minuts dels habituals i el que hem de fer és desgastar-les perquè la plantilla és espectacular. I no sols la plantilla, tenen continuïtat les últimes temporades i juguen com a equip. És mèrit del cos tècnic, que han conformat d'un roster espectacular un equip amb fam, que vol guanyar-lo tot i que transmet en la pista que sempre vol una miqueta més. Si no són tan perilloses com amb tot el roster, pràcticament igual”.


TAGS: