Entrades a la venda per a set dies de molt de bàsquet a la Fonteta

25/10/2021

Després de reactivar els abonaments globals i femenins amb la volta del 80% de l'aforament al pavelló seguint amb les mesures sanitàries marcades per les autoritats competents, Valencia Basket posa ja a la venda de forma exclusivament en línia entrades per a presenciar els següents partits de les nostres plantilles professionals a la Fonteta.

 

El doble partit de lliga regular davant Coosur Real Betis i Movistar Estudiantes del pròxim diumenge a les 12.30 i a les 18h respectivament, el duel d'Eurocup Women el dimarts 2 davant Kangoeroes, el de 7DAYS Eurocup el dimecres 3 davant Gran Canària, i els emocionants partits de Liga Femenina Endesa i Lliga Endesa davant Perfumerias Avinguda el divendres 5 i Joventut de Badalona el dissabte 6.

 

A un preu únic de 10 euros cadascun dels dos grans partits nacionals de l'equip femení, i 5 euros el duel europeu davant el conjunt belga; i amb entrades des de 10 euros en el cas del masculí, i des de 15 en el partit davant el conjunt català, tots aquells aficionats que ho desitgen podran gaudir de 7 dies de bàsquet de màxim nivell a la Fonteta.

 

Amb els abonats que han optat per l'opció de “congelar” el seu abonament amb la situació actual d'aforament, i les gestions realitzades pel Club amb els abonaments de patrocinadors, es farà possible que hi haja localitats disponibles a la venda fins a aconseguir l'esmentat aforament de 6.400 persones a la Fonteta en totes estos partits.

 

Preus primer equip femení

 

Grada

M. Estudiantes y P. Avenida

Kangoeroes

Asientos no numerados

10 euros

5 euros

 

Preus primer equipo masculí

 

Grada

C.Real Betis y G. Canaria

Joventut Badalona

Fondo y Grada Lateral

10 euros

15 euros

Canasta

20 euros

20 euros

Preferente

25 euros

25 euros

Tribuna Curva

30 euros

30 euros

Tribuna Central y Lateral

50 euros

50 euros

Zona VIP

80 euros

120 euros

 

Venda online

Les entrades poden adquirir-se de forma exclusivament en línia, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en el termini abans esmentat: https://valenciabasket.koobin.com/ En el procés de compra en línia, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

 

Partits inclosos en l'Abonament global i Femení. Descarrega-ho!

Els aficionats posseïdors de l'abonament global tenen estos partits inclosos en la seua passada. El mateix ocorre amb els partits de l'equip femení i els posseïdors de l'abonament femení. Vos recordem que aquells que no ho hagen fet ja, han de descarregar o sol·licitar el seu abonament per a poder accedir al partit.

 

Seients no numerats en els partits femenins

Amb la tornada dels abonaments globals i femenins, es recorda a tots els aficionats que ho hagen adquirit, que en el cas de les competicions femenines, no hi ha seient assignat, sinó que els llocs es poden ocupar per ordre d'arribada. Les entrades per tant, no són numerades.

 

Garanties sanitàries per a tots els aficionats

El Club implementarà totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats per a garantir la seguretat durant els partits i aplicarà l'estricte protocol dissenyat específicament per a això. Des de Valencia Basket es prega als seus aficionats la màxima col·laboració perquè es puguen complir totes les mesures de seguretat, entre elles:

 

•Ús obligatori de màscara en tot moment. No estarà permés menjar ni beure mentre s'estiga en la graderia del pavelló.

•L'accés tindrà lloc només per les portes indicades pel Club i vindrà especificat dins de l'entrada comprada.

•Ús de dispensadors de gel hidroalcohòlic en les entrades, accessos a graderia, serveis i botiga oficial.

 

Totes estes normes són d'obligat compliment per a tots els assistents al pavelló.


TAGS: