Declaracions Rubén Burgos pre J3 EuroCup Women vs Durán Maquinaria Ensino

27/10/2021

Valencia Basket torna a la competició continental per a enfrontar-se a domicili al rival nacional del grup, Durán Maquinaria Ensino. Rubén Burgos valora en quin moment arriba l'equip.

 

El tècnic comença comentant que “hem tingut 3 sessions per a preparar aquest partit i per a afrontar una nova setmana de doble competició. Ens fa il·lusió tornar a l'Eurocup contra un rival que ens exigirà bastant en la seua pista”.

 

Sobre el conjunt gallec, l'entrenador analitza que “han començat la temporada amb dificultats, sobretot per les seues baixes. Tenen bastants baixes, que ara comencen a recuperar, i a més acaben d'incorporar a una nova jugadora Paola Ferrari aquesta mateixa setmana. Arribaran reforçades després de la seua última victòria de mèrit en pista del Tenerife i apurant les seues opcions en aqueix grup d'Eurocup on el seu balanç és de 1-1”.

 

Amb canvis en la plantilla i nou entrenador, Burgos creu que “Ensino dins del primerenca que és la temporada comença a mostrar els senyals d'identitat del seu entrenador Miguel Ángel Ortega amb bones defenses a tota pista, alternant zones amb individual. Sobretot, sent un equip de caràcter que s'agarra als partits els 40 minuts. Anotant bastant amb el joc exterior per la versatilitat de les seues jugadores i amb potencial interior tant amb Sofía Silva com amb Chattrice White, que els dóna consistència”.

 

Després d'anunciar-se la baixa de Ouviña per a les pròximes cinc setmanes, el tècnic assegura que “la plantilla està dissenyada i preparada per a cobrir les baixes pel nombre de jugadores i per la versatilitat d'elles. En aquest cas, ja ho vam veure a Logronyo, la posició de base l'alternen Leticia Romero i Anna Gómez. Crec que hi ha jugadores capaces de reforçar la posició i, sobretot, quan falta una jugadora, i totes són importants en el nostre equip, sempre demanem que no sols les d'aquesta posició facen un pas al capdavant, sinó totes com a equip, ja que aqueixa és la nostra mentalitat”.


TAGS: