Declaracions Rubén Burgos post J3 EuroCup Women vs Durán Maquinaria Ensino Lugo

28/10/2021

L'entrenador Rubén Burgos va comentar després del triomf que "no esperàvem un partit senzill en cap dels casos. En primer lloc, perquè fora de casa sempre és complicat i segon per les característiques del rival, les variants defensives i la línia ascendent que porta Ensino. Malgrat els 20 punts de diferència crec que ens ha costat bastant treballe obrir bretxa i hem passat moments complicats. En el segon quart i el nostre encert, hem trobat tres llançaments oberts seguits i això crec que ha permés que arribàrem amb una bona renda al descans i especialment en l'inici del tercer quart on, no des de l'atac amb aqueix 8-0 d'eixida, sinó des de la defensa. Reforçar el treball d'equip, aconseguir deixar en 46 punts a Ensino Lugo crec que parla bé de la nostra consistència i de la solidesa defensiva. L'equip en atac ha sabut compartir la pilota, aprofitar els moments puntuals d'encert de jugadores, però sobretot amb solidaritat i el treball de rebot ha sigut determinant. Recuperar-nos físicament perquè el diumenge tornem a tindre un altre partit contra Estudiantes ja que la doble competició és molt exigent i en això estem immersos des de pretemporada".