Declaracions Joan Peñarroya prèvia Valencia Basket- Coosur Real Betis

29/10/2021

L'entrenador de Valencia Basket Joan Peñarroya assenyalava en la prèvia del partit de la matinal del diumenge davant el Coosur Real Betis que “malament faríem si vérem este partit mirant la classificació, en la qual és evident que en estos moments ocupen l'última posició i porten sis derrotes consecutives. Una de les lluites sens dubte és que no ens creguem això perquè cometríem un gran error. Juguem contra un equip amb un gran entrenador, que té molt bons jugadors. És cert que va guanyar el primer partit i després, de forma fins i tot un poc sorprenent, va haver-hi quatre que va competir malament. Però ja els últims dos partits contra el Barça i el Obradoiro canvien la imatge i juguen un bon partit. Fins i tot l'altre dia faltant un minut el partit estava empatat i estan amb totes les possibilitats de guanyar-ho. Tenen jugadors que vénen d'altres lligues, però de lligues importants i de ser importants, amb anotació, amb capacitat de desequilibri en el d'un en un. És un partit que entre el nivell que mostrarà el rival i les nostres circumstàncies necessitarem estar a un gran nivell de concentració per a traure la victòria”.

 

El tècnic taronja recalca que el conjunt verd-i-blanc és un bon equip encara que “no han tingut regularitat i no l'han mostrat en este inici de temporada. Però en la pintura tenen un jugador molt referent com és Todorovic, que tots coneixem. Juga des del pal baix amb molta classe generant tant per a ell com passant i ajudant el seu equip a trobar situacions com a obert tirant de tres punts. Tenen la potència de Agbelese, un jugador com Burjanadze. I en la línia exterior tenen molts jugadors amb capacitat tant per a tirar de tres com sobretot de desequilibrar en l'u contra un. Crec que són bastant millor equip del que la seua classificació i el seu joc en alguns moments de la temporada han mostrat”.

 

Després de la confirmació que Neno Dimitrijevic estarà fóra les pròximes sis setmanes, amb les baixes segures de Claver i Tobey i el dubte de Van Rossom, Peñarroya reconeix que “la sensació no és bona, és clar. Vas rebent tantes patecades que al final encara que no vullgues mentalment t'afecta un poc. Però hem de seguir, crec que l'equip està sent sòlid en este aspecte, madur. Sabem que hem d'estar algunes setmanes sense Neno però este dimarts ja recuperàrem a Dubi i a Klemen. I és el que tenim. I amb el que tenim, com estem fent fins ara, a competir bé i tractar de guanyar els partits”.


TAGS: