Declaracions Rubén Burgos pre J7 LF Endesa vs Movistar Estudiantes

29/10/2021

Valencia Basket es prepara per a afrontar tres partits seguits a la Fonteta. El primer, aquest diumenge davant Movistar Estudiantes. Rubén Burgos valora el moment en el qual arriba l'equip.

 

El tècnic comenta que les jugadores estan “preparades per a un repte més i amb ganes de tornar a jugar a la Fonteta. Estudiantes sempre ha sigut un rival molt exigent i hem de preparar-nos bé. Físicament el primer, per a recuperar-nos dels esforços, i mental i tàcticament contra un equip que sempre ens ha exigit molt de punt en la nostra pista com en la seua”.

 

Sobre el rival, que ha començat la LF Endesa amb un 1-5, l'entrenador analitza que “Estudiantes ha evolucionat bastant de la temporada passada a aquesta, on va aconseguir uns resultats, per a ser un recent ascendit, òptims, que li van portar a Europa. Enguany eixos canvis han d'assentar-se, però són individualitats importants com Mariona Ortiz, Laura Quevedo, Umi Diallo… que quan l'equip comence a carburar més, segur que tindrà un rendiment òptim. Espere que no siga a la Fonteta”.


TAGS: