Derrota davant Coosur Real Betis (81-84)

31/10/2021

València Basket cau davant el Coosur Real Betis en un partit igualat en el qual els verd-i-blancs van prendre un avantatge decisiu en la recta final del xoc. El bon partit de Martin Hermannsson i Klemen Prepelic no van ser suficients per a doblegar als sevillans.

L'entrenador Joan Peñarroya va començar el partit amb el quintet format per Martin Hermannsson, Josep Puerto, Xabi López-Arostegui, Louis Labeyrie i Jasiel Rivero. El cubà després de rebot ofensiu va estrenar el marcador i Hermannsson va convertir en acció individual, però Todorovic i dos triples d'Evans i Burjanadze van posar per damunt al quadre verd-i-blanc (4-8 min.3). Rivero des de la mitjana distància i dues cistelles seguides de Dubljevic van equilibrar el marcador però Almazán posava el 10-12 en arribar a la meitat del primer quart. El capità taronja continuava fent mal en la pintura i Prepelic es va estrenar a la Fonteta en la temporada en partit oficial amb una safata. L'agressivitat de mans de Guillem Ferrando va suposar una recuperació que va acabar amb cistella de López-Arostegui per a posar a dalt al quadre taronja i l'aler basc va anotar tres llançaments lliures per a allargar el parcial a un 7-0 que va tallar Carrington després d'una recuperació. Un mat de Pradilla després de recuperació de Prepelic deixava el marcador en 21-17 al final del primer acte.

El segon quart va començar amb un 2+1 de Puerto i un triple de Prepelic amb una cistella de Brown al mig però un triple de Bertans no deixava créixer la renda taronja. Un ganxo de Pradilla i una safata en acció individual de Hermannsson van portar a Joan Plaza a parar el partit amb 31-22 i després del triple de Almazán, Peñarroya va fer el mateix. El base islandés des de la mitjana distància per dues vegades mantenia estable en huit la renda taronja però Todorovic i Evans posaven el 35-33 a dos minuts del descans. Tot i el nou temps de Peñarroya, el Coosur Real Betis va empatar el partit abans d'un 2+1 de Prepelic. Evans i Todorovic van posar per damunt al quadre verd-i-blanc però tres punts de Xabi López-Arostegui manaven el partit al descans amb 41-39.

Una safata de Prepelic va obrir la segona meitat i pese al triple de Burjanadze, dos tirs lliures de Hermannsson mantenien per damunt al quadre taronja fins a cinc punts seguits d'Evans per al 45-47. Pradilla culminant pel carril del centre per dues vegades replicava al triple de Burjanadze i Prepelic des del tir lliure tornava a posar per damunt al quadre taronja. Un triple de Dubljevic (el segon del partit per al quadre taronja) va ser contestat pel tercer del quart de Burjanadze i una antiesportiva sobre Hermannsson va acabar en una jugada de quatre punts amb una safata de Klemen. Els tirs lliures de Carrington i Almazán empataven el partit a 58 al pas pel minut 26 i els de Prepelic i Rivero donaven una curta renda al quadre taronja que portaven a Plaza a parar el partit. Un triple de Brown i un tir lliure de Pozas posaven el 63-62 i després de l'intercanvi de tirs lliures, Bleijenbergh posava per damunt als visitants. Dues accions individuals de Hermannsson ho deixaven en 69-66 amb deu minuts per jugar.

Cinc punts seguits de Bleijenbergh van tornar a posar per damunt al quadre verd-i-blanc i Brown col·locava el 69-73 abans d'un mat de Labeyrie i una cistella trepitjant la línia de tres de Dubljevic, però Bleijenbergh amb un altre triple posava cinc a dalt als visitants amb el 73-78 a cinc minuts del final. Labeyrie culminant una transició retallava però dos triples de Todorovic i Burjanadze posaven el 75-84 amb tres minuts per a acabar. Rivero va recuperar la pilota per a anotar però els segons corrien en contra d'un quadre taronja que pujava línies i no deixava anotar al seu rival, però només convertia amb els tirs lliures de Prepelic per a retallar a tres amb 32 segons. L'equip taronja no va permetre el tir en l'última jugada però el tir forçat de Hermannsson no va entrar i el partit va acabar amb el resultat de 81-84.