Rubén Burgos i Laura Gil valoren la prèvia del Perfumerías Avenida en MaxColchón

03/11/2021

La botiga de MaxColchón, patrocinador oficial del Valencia Basket, ha sigut aquest matí l'escenari de la prèvia de la J3 ajornada de la LF Endesa enfront de Perfumerías Avenida, que se celebrarà aquest divendres a la Fonteta a les 20:00h. Rubén Burgos i Laura Gil han valorat com arriba l'equip a aquest duel, que decidirà el líder provisional de la lliga.

 

Sobre el suport de MaxColchón, l'entrenador assegurava que “per a nosaltres és molt important tindre darrere als patrocinadors que fan efectiu que les jugadores estiguen en el dia a dia més preparades per a treballar. Es diu que el descans també entrena i, a més, molt”. La jugadora taronja, que té un dels matalassos atorgats pel patrocinador, compartia que “tinc poquet temps de gaudir de les migdiades i a les nits per a dormir, però sí que es nota que descans”.

 

Guada Segura, directora comercial i fundora de MaxColchón transmetia en nom de la marca que “és un plaer estar hui donant suport al bàsquet femení. Les jugadores inspireu a les xiquetes al fet que comencen a fer esport, en aquest cas al bàsquet, compteu amb el suport de MaxColchón per a continuar fent-ho”. A més, animava a l'equip de cara a la cita d'aquest divendres.

 

Seguint al fil del descans, Burgos indicava que per al partit contra Perfumerías Avenida ha sigut “curt el descans físic i el mental. També pesa el canviar de rival, el que la temporada acaba de començar i hem tingut molts reptes i molt exigents. Ara el que arriba és Salamanca, que segurament el partit no sé fins a quin punt serà determinant per a la classificació final, però sí que serà important i en un mes i mig ens hem jugat una Supercopa contra elles, una Supercopa d'Europa, una prèvia d'Eurolliga i continuem invictes en les dues competicions. Preparades per a donar el màxim un dia més”.

 

Gil coincidia en el ritme frenètic de la competició: “Potser necessitàvem una mica més de descans. Han sigut setmanes de molts partits, viatges… però al final aquest equip competeix i quan és un partit important dóna un extra més, si cap. Confie que cadascuna tenim clar què és el que hem de donar per a l'equip per a poder portar-nos la victòria”.

 

L'entrenador taronja indicava les claus d'un partit en el qual tots dos equips es coneixen bé i han canviat poc respecte a la passada temporada: “Segurament som els dos equips que més continuïtat tenim de la temporada passada a aquesta. També perquè aconseguim bons resultats i el que funciona cal mantindre-ho. Les claus seran, més que qui puga destruir més al rival, en un moment de la temporada en el qual tots estem en creixement, que qui puga imposar una mica més les seues fortaleses. Nosaltres volem construir des de la defensa, ser sòlides jugant a casa i posar un bon ritme al partit de transicions i continuar compartint la pilota”.


TAGS: