Declaracions Joan Peñarroya post J9 Liga Endesa vs Joventut

06/11/2021

“Un partit complicat, en el qual no hem pogut portar la iniciativa durant molt de temps, en el qual el nostre primer temps les pèrdues de pilota i la falta d'encert en el llançament en tirs fàcils ens castiguen. I una segona part en la qual defensivament hem estat millor, i en la qual hem tingut moments on podíem donar-los la volta al marcador, empatàvem el partit i hem tingut 4-5 atacs per a posar-nos per davant i sempre passava alguna cosa. Quan s'han anat set a dalt a 4 minuts del final, l'equip ha continuat lluitant, hem tingut 2 o 3 tirs fàcils que hem fallat però hem tingut ací la capacitat d'agafar rebots importants, algun tap important de Jaime o de Lou, amb rebots ofensius importants. I en el final hem trobat l'encert que ens ha faltat en un triple de Martin quant abans havia fallat tres més lliurats o trobant els desajustaments defensius a Dubi per a anar al tir lliure. Partit molt complicat però que ens ha de donar moral, confiança, a veure si podem llevar-nos eixa pressió i comencem a jugar un poc més solts i això ens dóna més fluïdesa en el joc ofensiu i defensiu i tindre menys dubtes”.