Declaracions Rubén Burgos pre J9 LF Endesa vs Casademont Zaragoza

19/11/2021

Valencia Basket afronta el segon partit de la setmana tornant a la Fonteta més de dues setmanes després per a rebre a Casademont Zaragoza. Rubén Burgos valora el moment en el qual arriba l'equip.

 

El tècnic indica que “hi ha ganes de tornar a la Fonteta. L'aturada ha sigut més o menys útil per a recuperar-nos físicament algunes jugadores i per a treballar aspectes individuals, ja que no teníem a tot el grup. Amb ganes d'estar de nou davant del nostre públic”.

 

Casademont Zaragoza ha fet un gran inici de temporada. L'entrenador analitza que “estan aconseguint jugar a molt bon nivell, estar en la part alta de la taula i crec que amb un bàsquet atractiu. Ens preocupa el rival i l'estat en el qual puguem estar nosaltres amb diverses jugadores que estan amb molèsties i que no podran treballar en el dia previ de preparació per a aquest partit i encara no sabem a quin nivell estaran si participen o si podran fer-ho”.

 

Sobre com l'equip afrontarà aquest partit i els pròxims Burgos explica que “sabíem que després de l'estiu i de l'alt nivell competitiu i dels compromisos que hem tingut tots en aquests primers mesos de competició podia arribar un moment en el qual patírem i crec que estem en això. Crec que passarem un mes de novembre-desembre més complicat de dia a dia, d'esforços, de frescor en la pista… però hem de solucionar-ho amb intensitat, caràcter i compromís. Crec que en això no hi ha cap dubte que l'equip el posa sempre estant més o menys encertades en pista i trobant solucions, variants des de la banqueta perquè el joc no es ressenta i que les nostres virtuts continuen apareixent, anar recuperant jugadores i recuperant el nivell de totes”.


TAGS: