Enric Carbonell asumirà el 1 de gener de 2022 la Direcció General de Valencia Basket

20/11/2021

El Consell d'Administració de Valencia Basket ha pres la decisió de promocionar al fins ara Director d'Operacions i Processos, Enric Carbonell, perquè assumisca la Direcció General del Club a partir de l'1 de gener de 2022. Fins eixa data, iniciarà un procés de conéixer en profunditat les distintes àrees i departaments que formen part del Proyecto Legado de Juan Roig.

 

El Consell d'Administració vol agrair una vegada més a Paco Raga, President d'Honor de l'entitat, l'esforç i la dedicació que ha desenrotllat en la gestió del Club des del passat mes de setembre, quan va assumir de forma provisional el càrrec de director general que continuarà exercint fins a final del 2021.

 

Enric Carbonell, que es va unir al Club el passat mes de setembre de 2020 després del seu pas per la Fundació Trinidad Alfonso, ha agraït “tindre l'oportunitat de poder liderar un projecte tan il·lusionant tant per a l'afició com per a la ciutat de València com és el Valencia Basket Club. Un projecte que, gràcies al treball i al talent de totes aquelles persones que han format part de l'entitat, no ha deixat de créixer en 35 anys. Tots els que formem part d'este Club tenim grans reptes per davant, que s'unixen en un únic objectiu: il·lusionar a la Fonteta, als seus treballadors i treballadores i als nostres Mecenes Juan Roig i Hortensia Herrero.

 

Enric Carbonell, nascut en València fa 34 anys, exercia fins ara com a Director d'Operacions i Processos, sent el principal responsable dels esdeveniments organitzats pel Club de la mà de les distintes institucions nacionals i internacionals del món del bàsquet.


TAGS: