Declaracions Rubén Burgos pre J5 EuroCup Women vs Basket Namur Capitale

24/11/2021

Valencia Basket torna a la competició europea tres setmanes després per a mesurar-se a domicili a Basket Namur Capitale, en la qual serà la penúltima jornada d'aquesta fase de grups de l'Eurocup Women. Rubén Burgos valora com arriba l'equip.

 

El tècnic taronja assegura que poc tindrà a veure el partit amb el de la primera volta a la Fonteta, on Valencia Basket va aconseguir el seu triomf més folgat amb 50 punts de diferència: “Tenim el record de fa dues temporades on patim per a traure el partit allí. Ja havíem tingut una victòria folgada a la Fonteta. Enguany se suma a més el condicionant que elles van aconseguir una bona victòria en la pista de Mechelen i tindran opcions de classificació. Això passa pels seus partits a casa com a locals i arribarem amb la millor preparació possible i la màxima concentració”.

 

Un triomf no sols suposaria assegurar el lideratge de grup per a la següent fase, sinó que a més Burgos explica que “és important pel rànquing pel sistema de competició. Comptar tots els partits amb victòries i amb el major marge de punts possible és important perquè això t'assegurarà el factor pista i un teòric rival, no més assequible, però si que ha tingut uns pitjors resultats en la primera fase. Aqueix és l'objectiu com cada any i com cada dia. Créixer cada partit i intentar ser una miqueta millors en un dia que segurament serà més complicat que el que va ser a la Fonteta”.

 

L'equip s'embarca ara en un viatge de cinc dies encadenant dos partits a domicili consecutius en Namur i en La Seu. L'entrenador indica que “tenim dos dies entre partits, però dos dies de viatge en els quals l'equip no tornarà a València. Especialment controlar els minuts i les càrregues del joc interior perquè tenim a jugadores amb molèsties i en general programar el viatge per a traure dos partits que seria molt bo tornar a València amb dues victòries”.


TAGS: